کد خبر: 3165986
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۷
ادیب‌یزدی تأکید کرد:

بهره‌مندی از پتانسیل‌های موجود/ امام جماعت شهرها کانون‌های قرآنی را به حرکت درآورند

گروه فضای مجازی: ما باید از پتانسیل‌های مختلف جامعه بهره ببریم. در رأس این پتانسیل‌ها حوزه علمیه است. همچنین ۷۰۰ امام جمعه در سراسر کشور داریم که این امام جماعات می‌توانند کانون‌های قرآنی را به حرکت و جنبش دربیاورند.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مرتضی ادیب‌یزدی، از خطبای برجسته، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به راهکارهای تحقق خواسته مقام معظم رهبری مبنی بر پرورش 10 میلیون حافظ قرآن اشاره و اظهار کرد: زمانی که مقام معظم رهبری درخواست و پیشنهاداتی را مطرح می‌کنند، آن مطالبه بر اساس اندیشه‌ای عمیق است.

وی ادامه داد: درخواست ایشان می‌تواند به عنوان هدف کلان فرهنگی در جهت ترویج معارف قرآنی در همه توده‌های جامعه محسوب شود. همچنین طرح‌های کلان فرهنگی می‌تواند نگاه‌های اقتصادی و تاریخی ما را تحت تأثیر قرار دهد و مقام معظم رهبری به واسطه صدور چنین فرمانی خواستند مسیر انقلاب را تبیین و جایگاه نظام اسلامی را تثبیت کنند.

این کارشناس دینی تصریح کرد: طرح 10 میلیون حافظ قرآن به واسطه فضای آنلاین، طرح کلان، جدی و جامع است و دست‌اندرکاران باید به عنوان فرمانبر توان خود را به کار بگیرند و این هدف را محقق کنند.

وی بیان کرد: باید نهادها از موازی‌کاری بپرهیزند و وزارتخانه‌ها و مراکزی همچون صداوسیما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و کانون‌های قرآنی گروهی را تشکیل  دهند و گردهم آیند تا راهکارها را به صورت جدی مورد بررسی قرار دهند و حتی گزارش ماهیانه‌ای به نمایندگی مقام معظم رهبری ارائه کنند.

حجت‌الاسلام ادیب‌یزدی اظهار کرد: زمانی که راهکارها بررسی و آسیب‌شناسی می‌شود، در نهایت این جلسات و گردهمایی‌ها می‌توان به ترویج اندیشه‌های قرآنی در فضای مجازی پرداخت.

وی بیان کرد: ما باید از پتانسیل‌های مختلف جامعه بهره ببریم. در رأس این پتانسیل‌ها حوزه علمیه است. همچنین 700 امام جمعه در سراسر کشور داریم که این امام جماعات می‌توانند کانون‌های قرآنی را به حرکت و جنبش دربیاورند.

ارائه گزارشات مفصل از حوزه حفظ آنلاین قرآن

این کارشناس دینی تصریح کرد: در حوزه حفظ آنلاین قرآن همه نهادها همچون آموزش و پرورش و آموزش عالی، وزارت بهداشت می‌توانند وارد میدان شوند و هر دو ماه یکبار گزارشات مفصلی را تنظیم و ارائه کنند.

وی بیان کرد: در حوزه حفظ آنلاین قرآن همه مسئولان امور قرآنی، وزیران و مقامات عالی باید وارد میدان شوند و کار را کلید بزنند تا جمع بسیاری از جوانانی که گرایش بیشتری به حوزه فضای مجازی دارند، به این امر مشغول شوند. همچنین می‌توان موجبات تشویقات آنها را فراهم آورد تا با انگیزه بیشتری وارد این کار شوند.

حجت‌الاسلام ادیب‌یزدی اظهار کرد: حفظ آنلاین قرآن امری ضروری است و باید از همه ابزارهای فضای مجازی برای تحقق فرمان مقام معظم رهبری بهره‌مند شد. تحقق این امر وظیفه همه آحاد است که باید بطور جدی پیگیری شود.

وی بیان کرد: از آنجا که همه انسان‌ها دوست دارند مطرح باشند و  انسان ذاتا جویای نام است. بیشتر کسانی که در فضای آنلاین فعال هستند به دنبال نام و مطرح شدن هستند؛ بنابراین باید از این حس آنها در جهت ترویج اندیشه‌های قرآنی بهره‌مند شویم.

مطالب مرتبط
captcha