علی رمضانی، مدیرکل تامین منابع نهاد کتابخانههای عمومی کشور در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) عنوان کرد: رده دین در تمام استانهای کشور مقام اول و دوم را در امانت به خود اختصاص داده و جایگاه خوبی در میان اعضای کتابخانههای عمومی دارد.
وی با بیان اینکه مدتی است طرح کتاب من (تامین کتاب کتابخانههای عمومی بر اساس اعلام نیاز مخاطبان) متوقف شده، افزود: امسال قرار است از طرح جایگزین کتاب من بر اساس اعلام نیاز کتابداران و صاحبنظران حوزههای مختلف از جمله اساتید حوزه دین و علوم قرآنی برای غنای منابع کتابخانهها استفاده شود.
رمضانی با بیان اینکه تفاسیر در میان سایر کتابهای حوزه قرآن و دین بیشترین مراجعه را به خود اختصاص میدهند، گفت: در این میان میتوان به استفادههای قابل ملاحظه از تفاسیر نمونه و المیزان در بخش مرجع کتابخانهها اشاره کرد.
وی همچنین با بیان اینکه برخی از نسخههای خاص با ترجمههای منحصر به فرد نیز در کتابخانههای عمومی مخاطب دارند، افزود: در وجین کتاب مصحف شریف، اگر نسخه خطی نباشد و کیفیت کاغذ و جلد آن قابلیت صحافی نداشته باشد، در صورت وجود نسخه جایگزین از همان ترجمه در کتابخانه مربوط، نسخه فرسوده به مراکز مبادله کتاب در استانها فرستاده میشود تا مشمول طرحهای خاص موسساتی چون دارالقرآن الکریم قرار گیرد.
رمضانی اظهار کرد: اغلب این مصحفها در نمایشگاههای قرآن کریم توسط سازمان دارالقرآن جمعآوری و از کاغذ آن در فرایند نشر برای تولید قرآنهای با کیفیت جدید استفاده میشود.