به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، قاضیپور، مدیر کمیته اطلاع رسانی و روابط عمومی نشان و جایزه ایثار در رسانه اظهار داشت: اقدامات اولیه برای برگزاری نشان و جایزه ایثار در رسانه از سال گذشته با دعوت جمعی از مدیران رسانههای سراسر کشور آغاز شد و نظرات آنها برای برگزاری این جشنواره جمع آوری و هیئت مؤسس از میان رسانههای دارای مجوز مطبوعاتی از وزارت ارشاد انتخاب و با شروع به کار کمیتهها جلسات منظم خود را آغاز کرد.
قاضیپور با تشریح اهداف نشان و جایزه ایثار در رسانه اضافه کرد: جامعه و افکارعمومی به دنبال الگو برداری و انتخاب الگو برتر برای خود هستند و بعضاً افراد و چهرههایی را به عنوان الگو انتخاب میکنند که حتی این فرد توانایی الگو بودن در فرهنگ کشور خود و حتی در گستره دهکده جهانی را ندارند. از این رو ما به عنوان اهالی رسانه باید افرادی را که با سخاوتمندی از منافع خود به نفع دیگران چشم پوشی کردهاند و یا حتی با گذشتن از جان خود ایثار کردهاند را به عنوان الگو به افکار عمومی معرفی کنیم و این وظایف رسانه است که با حضور در سراسر کشور این افراد را معرفی و ایثار آنها را رسانه ای و به نوعی شخصیت پروری کنند.
وی ادامه داد: از این رو این نشان و جایزه ایثار در رسانه با هدف گسترش و نهادیه کردن فرهنگ ایثار و فرهنگسازی آن در جامعه قدم برمی دارد و امید داریم برگزاری این نشان و جایزه در رسانه بتواند در جامعه و به ویژه میان اهالی رسانهای کشور ایجاد شوق کرده و دست به نگارش محتوای با مضنون شجاعت، ایثار و عزت زده و افراد ناشناخته را معرفی کنند. و این نشان و جایزه محرکی برای تولید محتوا در این حوزه و همچنین نوعی تکریم از زحمات اهالی رسانه برای زنده نگاه داشتن فرهنگ ایثار در کشور باشد.
مدیر کمیته اطلاع رسانی و روابط عمومی نشان و جایزه ایثار در رسانه گفت: در این میان هر فعالیتی در رسانه شامل خبر، یادداشت، تحلیل، گزارش، عکس، فیلم، سفرنامه، مقاله، کاریکاتور، طنز، گرافیک که بتواند موجب تقویت فرهنگ ایثار در جامعه شده و سخاوتمندی، گذشت، ایثار و فداکاری هموطنان را در رسانهها منتشر کند و به معرفی این افراد بپردازد و این فرهنگ را در جامعه گسترش دهد و یا کلا محتوی تولید شده به نحوی به فرهنگ ایثار و فداکاری مرتبط باشد و توسط اهالی رسانه و خبرنگاران آزاد و شهروند خبرنگار تولید شده باشد میتواند وارد رقابت برای کسب نشان و جایزه ایثار در رسانه شود که در این باره و محورهای آن به زودی در فراخوانی اطلاعرسانی خواهد شد.
قاضی پور با تأکید بر اینکه ارزش مادی و معنوی این نشان و جایزه بسیار زیاد بوده و حتی قابل مقایسه با جوایز دیگر جشنوارههای مطرح که در کشور برگزار میشود نیست؛ گفت: اجازه دهید این مطلب را در فراخوانی که بزودی منتشر خواهد شد اعلام کنیم ولی این را بگویم که اهالی رسانه با شنیدن ارزش مادی و معنوی این نشان و جایزه متعجب خواهند شد.
وی با اشاره به حمایتهای انجام شده برای شروع به کار نشان و جایزه ایثار اشاره کرده و گفت: حمایتهای خوبی تاکنون از طریق وزارت ارشاد اسلامی و در رأس آن وزیر محترم، معاونت مطبوعاتی، رسانهها و اهالی مطبوعات، هیئت مؤسس به همراه اعضاء کمیتهها و خانه ایثار برای آغاز این کار بزرگ فرهنگی شده است.
قاضیپور با اشاره به اینکه این جشنواره در سال اول بین رسانههای داخلی برگزار خواهد شد، اضافه کرد: با توجه به اینکه نشان و جایزه ایثار در رسانه در نهایت یک جشنواره بینالمللی خواهد بود و در سالهای بعد با اضافه شدن کشورهای همسایه، کشورهای عضو اکو، کشورهای مسلمان کم کم به صورت بین المللی برگزار خواهد شد.
وی به برنامههای کمیته اطلاعرسانی و روابط عمومی اشاره کرد و گفت: کمیته اطلاعرسانی برای معرفی نشان و جایزه ایثار و ارتباط مؤثر و چهره به چهره با نویسندگان, ناشران، اهالی فرهنگ و هنر، اهالی رسانه، کارشناسان ، متخصصان و اساتید علوم ارتباطات و عموم مردم جامعه در نمایشگاه کتاب امسال حضور فعالی خواهد داشت و فضای مناسبی در این نمایشگاه در اختیار دارد.
سردبیر پایگاه خبری «باز انتخابات» اضافه کرد: برگزاری نشستهایی برای بررسی، کارشناسی، معرفی پتانسیل ایثار و فداکاری در رسانه در تهران و همچنین در تک تک استانها و شهرهای بزرگ انجام خواهد شد و از این طریق میخواهیم تمام اهالی رسانه را درگیر این موضوع کنیم.
مدیر کمیته اطلاعرسانی و روابط عمومی نشان و جایزه ایثار در رسانه در پایان گفت: از اهالی رسانه و تمام کسانی که دستی بر نوشتن دارند و یا افرادی را میشناسند که فعل ایثارگری را صرف کردهاند میخواهیم وارد تولید محتوی در این حوزه شده و بعد از این با دقت بیشتری اخبار «نشان و جایزه ایثار در رسانه» را پیگیری کنند.