به گزارش خبرگزرای بینالمللی قرآن (ایکنا) به نقل از روزنامه «Daily Targum»، نعاز مدن، دانشجوی مسلمان رشته علوم سیاسی دانشگاه راتگرز آمریکا و ویراستار عکس روزنامه رسمی دانشجویان این دانشگاه (دیلی تارگیم) با انتشار مقالهای در این روزنامه نسبت به سیاهنمایی مسلمانان در کتابهای درسی و رسانهها اعتراض کرد. در این مقاله آمده است: «یادم میآید که یهودیان ثروتمندترینها در کشور بودند. به یاد میآورم که تنها یک جمله در یک کتاب درسی به دین من اشاره داشت و معلم تاریخم گفت که «مسلمانان عامل حادثه یازده سپتامبر هستند» و من دستم را بلند کردم و پرسیدم که چرا محمدعلی بکسور، مالکم ایکس فعال حقوق مدنی، محمد خوارزمی پایهگذار جبر در هیچ کتابی نیستند».
معلم تاریخم به من گفت: دستت را پایین بینداز و اگر مشکلی داری به انتشاراتی کتاب زنگ بزن. آن سال اولین سالی بود که در مدرسه به «نعازی محمد مدن» معروف شدم در حالی که محمد نام میانی من نیست و همکلاسیها با هدف تحقیر من را به نام محمد میخوانند و در خیابان مرا دنبال میکردند.
9 سال بعد، معلوم شد که کتاب تاریخم تنها پیشدرآمدی بر اخبار امروز رسانهها و معلم تاریخم تنها یک پیشپرده برای تئائر سیاهنمایی مسلمانان در غرب بود.
به خاطر بزرگشدن در یک خانواده هندی با قرآنی که همیشه کنار تختم بود، تطبیق دادن آرامش و فراست والدین آسیایی مسلمانم با تصاویری که فاکس و سیانان بر پرده تلویزیون نقش میکردند، برایم کار سختی بود.
مسلمانانی که در این خبرها نشانداده میشدند کاملاً شبیه ما بودند و شبیه ما صحبت میکردند اما آیا واقعاً شبیه ما بودند؟
آنچه کتابهای تاریخ ما، روزنامه نیویورک تایمز و دیگر خروجیهای اطلاعاتی به کودکان ما نمیگویند این است که کمتر از 6 درصد حملات تروریستی در خاک آمریکا در فاصله سالهای 1985 تا 2005 توسط افراد مسلمان انجام شده است.
تحقیقات سال 2014 دانشگاه کارولینای شمالی نشان میدهد حملات تروریستی مرتبط با مسلمانان تنها 37 آمریکایی را از بعد از 11 سپتامبر 2001 تاکنون کشته، در حالی که ترور جان 190 هزار آمریکایی را در این بازه زمانی گرفته است.
آنها به کودکان نمیگویند که مسلمانان یکی از قدیمیترین تمدنهای کره زمین هستند و تا چه اندازه در برنامههای خیریه داوطلبانه برای کمک به نیازمندان ثروتمندترین کشور جهان (آمریکا) مشارکت میکنند.
به ما میگویند که «کیم کارداشیان» اینترنت را قبضه کرد اما نمیگویند که سهیلا ابراهیم، دختر 19 ساله مسلمان فارغالتحصیل دانشگاه هاروارد، یکی از 50 نوجوان باهوش جهان است و توکل کامران دو سال پیش برنده جایزه صلح نوبل شد.
کتابهای تاریخ ما به ما نمیگویند که «اسلام» از ریشه «سلم» به معنی صلح است.