کد خبر: 3216709
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۷
بابازاده اظهار کرد:

طلاق؛ عامل اصلی آسیب به بنیان خانواده

گروه اجتماعی: مدرس دانشگاه پیام نور ارومیه گفت: طلاق به‌عنوان یک آسیب اجتماعی در بنیان خانواده اثرگذار بوده و یکی از آفت‌های شکل‌گیری این فرهنگ در جامعه نگاه سطحی افراد به مسائل ازدواج و بنیان خانواده است.

رسول بابازاده، مدرس دانشگاه پیام نور ارومیه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: طلاق از جنبه‌های فردی و اجتماعی بر زندگی فرد تأثیر می‌گذارد و زندگی انسان را بعد از طلاق تحت سلطه خود قرار می‌دهد.

وی با اشاره به عواقب طلاق بیان کرد: عوارض روحی و روانی، تزلزل مو قعیت خانوادگی، فشار از نظر پایگاه اجتماعی، انزوا و فاصله‌گیری از مسئولیت، ازجمله اثرات منفی طلاق است.

بابازاده ادامه داد: به‌طور کلی فرد بعد از طلاق دچار مشکلات زیادی می‌شود؛ مشکلاتی که بی‌توجهی به آن می‌تواند فرد را با آسیب‌های جدی جسمی و روحی مواجه کند.

وی افزود: در اسلام ازدواج به شرط دوام شکل می‌گیرد و ملاک فرد برای ازدواج زندگی مستمر و همیشگی است، اما وقتی که مشکلات و ناسازگاری‌ها به اوج رسیده و زوجین قادر به ادامه زندگی در کنار هم نباشند، خانواده‌ها نقش میانجی‌گری در این مورد ایفا کرده و می‌توانند راهکارهای مناسب را از نطر روحی به زوجین دهند.

بابازاده در رابطه با نقش خانواده در طلاق گفت: خانواده همیشه نقش واسطه‌گر داشته و عامل آشتی دهنده زوجین است؛ دخالت خانواده‌های دو طرف و یا اجبار به طلاق به هیچ وجه صحیح نیست.

مدرس دانشگاه پیام نور ارومیه اظهار کرد: دین و ایدئولوژی، وسیله شکل‌گیری شخصیت و رشد افراد در جامعه بوده و این دو عامل در تصممیم‌گیری مناسب برای هر شخص در جامعه حائز اهمیت است.

وی ادامه داد: در آموزه‌های دینی چارچوب‌هایی در زمینه اصول خانواده، حقوق زن و مرد وجود دارد و آن‌ها را به زندگی اصولی و رعایت حقوق یکدیگر دعوت می‌کند.

captcha