کد خبر: 3237954
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۵

بیانیه مشترک مدیران سینمایی کشورهای حاضر در جشنواره فیلم فجر

گروه هنر: بیانیه مدیران سینمایی کشورهای حاضر در بخش بین‌المللی سی و سومین جشنواره فیلم فجر منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی سی‌و‌سومین جشنواره فیلم فجر، مدیران سینمایی و فرهنگی حاضر در بخش بین‌الملل جشنواره فیلم فجر که پنجشنبه، 10 اردیبهشت در نشست هم‌اندیشی، با یکدیگر به تبادل نظر پرداختند، در بیانیه‌ای مشترک، بر لزوم همکاری بین‌المللی سینمایی تاکید کردند‌. متن این بیانیه بدین شرح است:

مدیران ارشد و مسئولان سینمائی کشورهای فدراسیون روسیه، جمهوری اسلامی افغانستان، جمهوری تاجیکستان، جمهوری گرجستان، جمهوری عربی سوریه، پادشاهی کویت، جمهوری عراق، جمهوری قزاقستان، جمهوری ارمنستان، جمهوری نیجریه، جمهوری مصر، جمهوری اسلامی پاکستان، جمهوری آذربایجان، جمهوری ترکمنستان، جمهوری سنگال‌، جمهوری سنگاپور و جمهوری لهستان در حاشیه برگزاری سی‌و‌سومین جشنواره سینمائی فیلم فجر از تاریخ پنجم الی دوازدهم اردیبهشت در نشست هم‌اندیشی مشترک در تاریخ دهم اردیبهشت به منظور بررسی راهکارهای تسهیل تولیدات مشترک و همکاری بین کشورها شرکت کردند.

شرکت‌کنندگان در محیطی دوستانه و با توجه به ضرورت احیاء و گسترش فرهنگ‌های بومی در عصر جهانی شدن و نظر به اهمیت و نقش صنعت سینما در این راستا و با تاکید بر اهمیت صنعت سینما در گسترش مبادلات فرهنگی بین مردم کشورها و تاکید بر اهمیت همکاری فرهنگی و سینمائی به شرح ذیل توافق کردند که:

1. نسبت به تسهیل همکاری‌های سمعی و بصری و تولید مشترک بین کشورهای شرکت‌کننده همه‌ مساعی خود را به کار گیرند.

۲. نسبت به حمایت از توزیع و نمایش تولیدات کشورهای شرکت‌کننده اقدامات مقتضی را در کشورهای متبوع انجام دهند.

۳. نسبت به ضرورت تجمیع اطلاعات لازم (جهت تسهیل تولید مشترک فیلم بین کشورهای شرکت‌کننده تأکید و در این زمینه) از پیشنهاد تشکیل بانک اطلاعاتی مربوط به نیروهای متخصص و امکانات فنی و مشخصات مکان‌های فیلمبرداری در کشورهای متبوع حمایت می‌‌کنند.

۴. از ابتکار جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ایجاد دبیرخانه‌ دائمی مرکز حمایت از تولید مشترک بین کشورهای شرکت‌کننده در تهران استقبال می‌‌کنند.

۵. نسبت به پیشنهاد تأسیس صندوق حمایت از تولیدات مشترک کشورهای شرکت‌کننده بررسی‌های لازم را انجام خواهند داد و نظرات و پیشنهادات خود را ارایه خواهند کرد.

۶. نسبت به تبادل اطلاعات و دانش سینمایی و برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی مربوط و تبادل استاد و دانشجو مساعی خود را به کار خواهند گرفت. از ایران مدرسه‌ ملی سینما آمادگی خود را برای برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت تخصصی سینما در کشورهای متقاضی اعلام می‌کند.

۷. از جمهوری اسلامی ایران به منظور میزبانی سی‌و‌سومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر قدردانی و همچنین از میهمان‎نوازی گرم و صمیمانه مردم ایران در این راستا سپاسگزاری کردند.

captcha