کد خبر: 3305335
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۸
سرافراز:

اخلاق اساسی‌ترین عنصر در سبک زندگی قرآنی است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) گفت: اخلاق، نخستین و اساسی‌ترین عنصر در سبک زندگی قرآنی است.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام کریم سرافراز، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) روز 29 اردیبهشت‌ماه در همایش «سبک زندگی قرآنی» به تشریح اهمیت حضور تعالیم قرآنی در متن زندگی خانواده‌ها پرداخت و با اشاره به آیه شریفه 21 سوره مبارکه روم، اظهار کرد: در این آیه از نشانه‎های خداوند برای انسان، آرامش و محبت متقابل است و باید برای داشتن سبک زندگی قرآنی به دنبال عنصر آرامش و محبت باشیم.

وی گفت: آرامش و محبت در زندگی از راه شراکت زن و مرد در زندگی و سهیم شدن آنان در خوشی‌ها و ناخوشی‌های زندگی و همدردی، همدلی و همزبانی حاصل می‌شود.

این کارشناس مسایل دینی در ادامه به آیه شریفه 187 سوره بقره اشاره کرد و گفت: زن و مرد لباس یکدیگرند و مهم‌ترین وجه شباهت آن عیب پوشی متقابل  است. زن و مرد برای همدیگر زینت هستند و باید عیوب و نارسایی‌های همدیگر را بپوشانند.

سرافراز با تأکید بر اینکه لباس انسان باید از هرگونه آلودگی حفظ شود، اظهارکرد: همه باید ببینند چه سلوکی نیازهای روحی آنها را حفظ و تأمین می‌کند و در حفظ یکدیگر از آلودگی کمک کنند.

وی آیه ششم سوره تحریم را که انسان را به پیروی از دستورات خدا در زندگی توصیه می‌کند یادآور شد و گفت: آیه مبارک 19 از سوره نساء نیز به عنوان تیتر روان خانواده است و می‌گوید که زندگی باید زندگی انسانی باشد و اگر همه کتاب‌های اخلاقی را جمع کنیم در این آیه خلاصه می‌شوند که به ما می‌فهماند چگونه باید یک زندگی قرآنی داشته باشیم؟

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان نخستین عنصر و اساسی‌ترین عنصر در زندگی قرآنی را اخلاق دانست و تصریح کرد: عنصر اخلاق، شیرینی زندگی را به همراه دارد و بداخلاقی، زندگی را برای اعضای خانواده تلخ می‌کند.

سرافراز به سه خصلت مورد نیاز مرد برای اداره زندگی اشاره کرد و گفت:‌ خوش رفتاری، گشاده دستی سنجیده و غیرت برای حفاظت از خانواده، سه خصلت مهم و لازم برای مرد است تا بتواند زندگی خویش را اداره کند.

وی تأکید کرد: نباید اساس زندگی را بر شغل و درآمد و تحصیلات گذاشت، اینها اصل خانواده نیست زیرا مبنای خانواده بر تحکیم خانواده است. اگر مرد و زن در خانه آرامش داشته باشند، می‌توانند در امور همدیگر تأثیرگذار باشند و اگر آرامش نباشد، کار بیرون هم لذت بخش نخواهد بود.

این کارشناس مسایل دینی با اشاره به مصادیق همدلی و همزبانی زوجین در خانواده در مباحث خرج و مخارج زندگی، کمک به یکدیگر در امور خانواده، فضای باز گفت‎وگو، گذشت از خطاهای جزئی یکدیگر، تشکر از همدیگر به تبیین اهمیت عمل به تعالیم قرآنی در زندگی مشترک پرداخت.

به گزارش ایکنا، در پایان این همایش که با حضور بانوان شاغل در سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) برگزار شد از مربیان برتر قرآنی با اهدای لوح و هدیه، تجلیل شد.

captcha