کد خبر: 3321437
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۰
بازگیر:

تفاهم‌نامه همکاری محیط زیست و حوزه علمیه تهران منعقد می‌شود

گروه سلامت: معاون مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان تهران از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه تهران و اداره‌کل محیط زیست این استان جهت استفاده از ظرفیت دینی در حفظ محیط زیست خبر داد.

محمد حسین بازگیر، معاون مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه این سازمان در تلاش برای بهره بردن از ظرفیت ‌های دینی در ترغیب شهروندان برای حفظ محیط زیست است اظهار کرد: در این راستا حفاظت از محیط زیست استان تهران در حال انعقاد تفاهم نامه همکاری با حوزه علمیه تهران است.
وی افزود: همچنین هماهنگی‌هایی با حوزه های علمیه قم و جاهای دیگر نیز شده است تا محتواهای آموزشی اخلاق محیط زیستی و چکیده‌های کتاب «اسلام و محیط زیست» آیت‌الله العظمی جوادی آملی که از سوی این سازمان تهیه شده است، در اختیار مؤسسه‌ها و بخش‌هایی که با مبلغان مذهبی و اعزامی به نقاط مختلف کشور در ارتباط هستند قرار داده شود.
بازگیر ادامه داد: در حال حاضر سازمان محیط محیط زیست در انتظار نهایی شدن شکل این تفاهم نامه ها است به محض نهایی شدن آنها وارد فازهای اجرایی بعدی مانند برپایی کلاس و کارگاه‌های آموزشی همچنین فعالیت‌های میدانی می‌شود.
خلأهای قانونی مانع شکل‌گیری خیرین محیط زیست شده است
  معاون اداره کل محیط زیست تهران در رابطه با شکل گیری خیرین حوزه محیط زیست نیز عنوان کرد: در حوزه خیرین یک سری خلاءهای قانونی وجود دارد برای اینکه خیرین بتوانند در حوزه حفظ محیط زیست حضور پیدا کنند و بخشی از فعالیت‌ها را بر عهده گیرند باید خلاء ها برطرف شوند.
وی تأکید کرد: محیط زیست و منابع طبیعی سرمایه‌های عمومی هستند که باید آحاد ملت و ارگا‌ن‌های مختلف هم افزایی داشته باشند تا به بتوان این سرمایه‌ها را حفظ کرد با یک سازمان دست تنها و با امکانات محدود شاید حفظ این عناصر طبیعی مقدور نباشد.

آلودگی هوا در ماه رمضان کاهش یافته است
بازگیر همچنین با اشاره به کاهش آلودگی هوای تهران از ابتدای ماه رمضان عنوان تصریح کرد: آلودگی‌های محیطی تابعی از فعالیت‌ها ست هرگاه یکی‌کم شود دیگری نیز کاهش می‌یابد در ماه مبارک رمضان نیز این گونه است؛ زمانی می‌توان در حفظ محیط زیست موفق بود که با وجود فعالیت زیاد نیز بتوانیم آلودگی‌ها را نیز کنترل کنیم.
وی توجه به ظرفیت‌های مذهبی کشور را در کاهش آلودگی‌ها بسیار مفید ارزیابی کرد و یادآور شد: ظرفیت مذهبی کشور و مردم خود می تواند از آلودگی پیشگیری کند، این دین سفارش و توصیه‌های بسیار زیادی  مبنی بر حفظ منابع طبیعی و حیات وحش  دارد، وقتی مسلمان معتقدی باشیم به آیات الهی  توجه و از آسیب رساندن به آن‌ها پرهیز‌ کنیم.

captcha