کد خبر: 3327000
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۷
رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان:

حمایت از متولیان امور فرهنگ دینی در گسترش فرهنگ حجاب و عفاف مؤثر است

کانون خبرنگاران نبأ: حجت‌الاسلام سیدعبدالصاحب حسینی نقش دولت را در فرهنگ‌سازی حجاب مهم ارزیابی کرد و گفت: حمایت از برنامه‌سازان و متولیان امور فرهنگ دینی در گسترش فرهنگ حجاب و عفاف مؤثر است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالصاحب حسینی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان در گفت‌و‌گو با خبرنگاران با اشاره به نامگذاری 21 تیرماه به‌عنوان روز حجاب و عفاف، گفت: نامگذاری این روز برگرفته از یک واقعه تاریخی است که دژخیمان رضاخان در سال 1314 مردم معترض به کشف حجاب را در مسجد گوهرشاد به خاک و خون کشید.

وی افزود: رضا‌خان با مشاهد‌ه تغییراتی که رژیم لائیک ترکیه به رهبری مصطفی‌‌ کمال‌ آتاترک در جهت غربی کردن جامعه‌ مسلمان ترکیه اجرا کرده بود، تحت تأثیر قرار گرفت و شدیدتر از گذشته، در راستای اسلام‌زدایی و به‌ویژه حجاب‌زدایی گام برداشت.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان یادآور شد: اقدامات رضاخان در جهت حجاب‌زدایی واکنش و مخالفت‌های مردمی را به رهبری روحانیت به همراه داشت که در نهایت به سرکوب قیام مسجد گوهرشاد و کشتار مردم مظلوم در حمایت از حجاب و عفاف منجر شد.

حسینی بیان کرد: قیام مردم مشهد و واقعه‌ مسجد گوهرشاد در مقابله با کشف حجاب، مصداق بارز مبارزه با منکری است که هنوز متأسفانه آثار شومش در کشور ریشه‌کن نشده است.

وی در ادامه اظهار کرد: یادآوری پیام شهدای حادثه خونین مسجد گوهرشاد در عصر حاضر ضروری است تا دختران و زنان ما بدانند برای حفظ گوهر حجاب بیش از سه هزار نفر شهید راه حجاب شدند و قزاق‌های رضاشاه پهلوی، شهدا را در کامیون‌ها ریخته و با اوج مظلومیت آن‌ها را در خندق‌هایی که در محله خشتمال‌ها و باغ خونی مشهد پیش‌بینی شده بود دفن کردند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان در ادامه به روایتی از امیرالمؤمنین علی(ع) در مورد مظاهر بی‌عفتی و بی‌حجابی در دوره آخرالزمان اشاره کرد و افزود: در این روایت به زنانی اشاره می‌شود که به ظاهر پوشیده اما در واقع برهنه‌اند و از خانه با خودآرایی بیرون می‌آیند و آنان را از دین بیرون رفته و در فتنه‌ها وارد شده می‌داند.

حجت‌الاسلام حسینی عنوان کرد: یکی از راه‌های ترویج عفاف و حجاب، ارائه الگوها و مدل‌های مناسب برای زندگی مردم است که از جمله این الگوها زندگی ائمه(ع) است و حتی در عصر حاضر زندگی خانواده امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) برای رسیدن به عفت و حجاب می‌تواند تأثیرگذار باشد.

وی افزود: دستگاه‌های فرهنگی باید محور سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های خود را معرفی شخصیت زنان بزرگ و موفق عالم و بانوان محجبه موفق در عرصه‌های مختلف علم‌آموزی و نوآوری قرار دهند، تا به این وسیله فرزندان جامعه را به تأسی و الگوگیری از آن‌ها فرا خوانند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان بیان کرد: بهترین روش در نهادینه‌سازی فرهنگ عفاف و حجاب، برنامه‌ریزی برای خانواده‌ها و اطلاع‌رسانی در زمینه شناخت کودک، نیازها و ویژگی‌های او نسبت به مسئله عفاف است تا به این وسیله از همان سال‌های اول زندگی به فرهنگ‌سازی در افراد و خانواده‌ها پرداخته شود. پس از خانواده، مدرسه می‌تواند عهده‌دار نهادینه‌سازی چنین فرهنگی باشد.

عضو شورای فرهنگ عمومی کاشان نقش دولت را در فرهنگ‌سازی حجاب مهم ارزیابی و تصریح کرد: دولت اسلامی باید با ابزارهای فرهنگی قوی و گسترده و مبادلات درخور و ایجاد جایگزین برتر در عرصه‌‌های فرهنگی به‌ویژه مسئله حجاب و عفاف، در مقابل تهاجمات فرهنگی غرب بایستد و از فرهنگ حجاب، با این همه دشمنان سرسختی که دارد غافل نشود.

حجت‌الاسلام حسینی افزود: یکی از کارها و اقدامات دولت در این راستا می‌تواند حمایت از برنامه‌سازان و متولیان امور فرهنگ دینی در زمینه نهادینه‌سازی و گسترش فرهنگ حجاب و عفاف باشد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان با اشاره به اهمیت اقدامات سلبی از سوی حاکمیت در مسئله حجاب و عفاف، گفت: بی‌حیایی و بدحجابی خلاف شرع و یک جرم اخلاقی و اجتماعی است و هر جرمی هم طبق شرع الهی و قانون مدنی نظام اسلامی حد و تعزیر دارد و حاکم اسلامی حق دارد متخلفان را کیفر کند.

حجت‌‌الاسلام حسینی اظهار کرد: امروز نظارت نیروی انتظامی بر جلوه‌های بدحجابی در جامعه نقش مهمی دارد و می‌تواند نقش بازدارنده و پیشگیرانه از جرم را ایفا کند.

روح‌الله باقری

captcha