کد خبر: 3339285
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۸

تقوا؛ عامل رسیدن به معرفت الهی

گروه اجتماعی: مدرس دانشگاه علم و فن ارومیه گفت: انسان، با تقوا و دوری از گناه و معصیت به معرفت در عبودیت پروردگار می‌رسد.

 حجت‌الاسلام سعید معصومی، مدرس دانشگاه علم و فن ارومیه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: تقوا صفتی است که انسان را از گناه و نافرمانی خداوند متعال بازداشته و بر طاعت و بندگی او می افزاید.

وی در ادامه افزود: کمال تقوا در آن است که علاوه بر دوری از گناهان و محرمات، از متشبهات نیز اجتناب و دوری شود.

معصومی تصریح کرد: تقوا یک نیروی درونی در وجود انسان بوده که او را در برابر طغیان شهوات و ارتکاب به اعمال گناه آلود و معصیت باز می‌دارد.

وی با اشاره به آثار تقوا در زندگی انسان بیان کرد: تقوا آثار بسیار زیادی در زندگی دنیوی و اخروی انسان داشته که مهمترین آن رستگاری و کسب معرفت در دنیا و آخرت است.

معصومی در ادامه افزود: فرد با تقوا با انجام کارهای مثبت و گام برداشتن در مسیر هدایت، علاوه بر سعادت در دنیا و کسب پاداش های اخروی و ذخیره آن برای روز معاد ، در سراسر زندگی خود با موفقیت گام بر می‌دارد.

وی تصریح کرد: تقوا در اصطلاح شرعی به معنای نگه داری نفس از هر چیزی که موجب گناه و معصیت شده و آدمی را گرفتار خشم و غضب الهی و آتش جهنم می کند.

مدرس دانشگاه علم و فن ارومیه با اشاره به رابطه تقوا با ایمان فرد اظهار کرد: هرچه ایمان شخص استوارتر و در انجام واجبات الهی مصمم‌تر باشد، تقوا در او نمودارتر می‌شود.

captcha