کد خبر: 3340187
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۳

گرامیداشت یاد و خاطره خبرنگاران شهید در مالزی + عکس

شعب خارجی: مراسم گرامیداشت یاد و خاطره خبرنگاران شهید امروز، ۱۷ مرداد، به مناسبت روز خبرنگار در رایزنی فرهنگی ایران در مالزی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در مالزی، این مراسم با حضور علی‌اکبر ضیائی، رایزنی فرهنگی ایران در مالزی برگزار و در آن از فعالان رسانه و خبرنگاران ایرانی مقیم مالزی در محل رایزنی تقدیر شد.


در این مراسم که به همت رایزنی فرهنگی ایران در مالزی برگزار شد، عباس قنبری، رایزن علمی ایران در منطقه شرق آسیا و مدیران و خبرنگاران نمایندگی خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) و نمایندگی صدا و سیما در منطقه شرق آسیا و جمعی از فعالان رسانه‌ای و سایت‌های خبری و اطلاع‌رسانی ایرانی در مالزی حضور یافتند.


در این مراسم علی‌اکبر ضیائی، رایزن فرهنگی ایران در مالزی در این مراسم ضمن تشکر از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای حاضر گفت: خبرنگاران ایرانی نقش سربازان گمنامی را بازی می‌کنند که کار سخت روشنگری افکار عمومی را شجاعانه بر عهده داشته و حتی نام آن‌ها در کنار خبر نیست.


وی با اشاره به تلاش خبرنگاران و فعالان عرصه خبر و اطلاع‌رسانی در دوران دفاع مقدس که بسیاری از آن‌ها در خط مقدم به شهادت رسیدند و یا جانباز شدند، افزود: این تلاش سخت و طاقت فرسا با عشق به وطن و در عین حال با گمنامی در تمام دوره‌های پس از جنگ تحمیلی ادامه دارد تا مسیر تعالی بیشتر جامعه هموارتر شود.


رایزن فرهنگی ایران تصریح کرد: ماهیت کار خبر به گونه‌ای است که همواره خبر منتشر می‌شود و تأثیرات آن رخ می‌دهد؛ اما از خبرنگار که با تمام مشقت‌ها و گاهی خطرات خبر را تهیه کرده، اثری نیست و این قشر به معنی واقعی، سربازان گمنام عرصه اطلاع‌رسانی هستند.
وی در ادامه آگاهی از اصول خبر و داشتن هدف برای پرداختن به یک رویداد را مورد تأکید قرار داد و گفت: به رغم رشد روزافزون وبلاگ نویسی که امکان مخابره خبر را برای قشر وسیعی از جامعه فراهم کرده؛ اما همچنان تخصص در صدر این حرفه قرار دارد و همین امر برتری‌های شغل خبرنگاری را که حرفه‌ای تخصصی است، حفظ کرده است.


ضیائی در ادامه با یادی از شهید محمود صارمی، خبرنگار ایرنا که به همراه هشت دیپلمات ایرانی روز 17 مرداد سال 1377 در شهر مزارشریف افغانستان به شهادت رسید و این روز در تقویم تاریخ ایران به عنوان روز خبرنگار ثبت شد، بیان کرد: شهادت این خبرنگار تأییدی از سخنان حضرت امام(ره) مبنی بر دست داشتن آمریکا به عنوان شیطان بزرگ در حوادث منطقه خاورمیانه است.
وی گفت: این خبرنگار و دیپلمات‌های ایرانی در دوره توطئه کاخ سفید علیه کشور افغانستان به شهادت رسیدند که نقش غیرمستقیم واشنگتن را نشان می‌دهد.
رایزن فرهنگی ایران در ادامه به تلاش خبرنگاران ایرانی در مالزی اشاره کرد و افزود: این فعالان عرصه فرهنگ در این مأموریت نیز همسو با منافع نظام رویدادهای منطقه را به طور مناسبی پوشش داده و زمینه آگاهی از آخرین وقایع منطقه جنوب شرق آسیا را برای ایرانیان در داخل و خارج از کشور فراهم می‌کنند.
عباس قنبری، رایزن علمی ایران در مالزی نیز با یادآوری تلاش مدیران و خبرنگاران سابق نمایندگی خبرگزاری ایرنا و صدا و سیمای منطقه جنوب شرق آسیا به منظور پوشش اخبار و اطلاع رسانی این منطقه، از زحمات و تلاش خبرنگاران ایرانی و فعالان عرصه رسانه در این منطقه قدردانی و اظهار امیدواری کرد که بتوان با همکاری همه رسانه‌های رسمی و محلی فارسی زبان، اخبار و اطلاعات دیدارهای مقامات ایرانی که به این منطقه سفر می‌کنند، پوشش خوبی داده شود. 
رضا پیمان یغمایی، مدیر نمایندگی خبرگزاری ایرنا در منطقه جنوب شرق آسیا نیز ضمن قدردانی از رایزنی فرهنگی ایران در مالزی به خاطر برگزاری این مراسم به ذکر خاطره ای از اخرین ساعت زندگی شهید محمود صارمی و گفت‌و‌گو با ایشان پرداخت و اظهار امیدواری کرد که خبرنگاران بتوانند با تلاش و کوشش هر چه بهتر و بیشتر رسالت خبری و اطلاع‌رسانی خود را با تمام ناملایمت‌ها و مشکلات  به خوبی انجام دهند . 
حسین بختیاریان، خبرنگار واحد مرکزی خبر(صدا و سیما) نیز با بیان سختی‌های کار خبری تصویری، رسالت خبری خبرنگاران ایرانی در مالزی را یکسان دانسته و اظهار امیدواری کرد که با همکاری فعالان رسانه‌ای‌ در این منطقه، آنان بتوانند به رسالت خبری خود به خوبی عمل کنند. 
رایزن فرهنگی ایران در مالزی در پایان مراسم با اهدا لوح سپاس و هدیه‌ای به مدیر خبرگزاری ایرنا در منطقه جنوب شرق آسیا از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر و فعالیت‌های خبری وی به عنوان نمونه یک خبرنگار و تحلیل‌گر رسانه‌ای در این منطقه قدردانی کرد.


 

captcha