به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، سکینه گیلکی، حافظ کل قرآن از آزادشهر استان گلستان که با حضور در مدرسه شبانهروزی حفظ یکساله قرآن و نهجالبلاغه مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان در سال تحفیظی 94 – 93 در مدت 10 ماه کل قرآن را حفظ کرده است، اظهار کرد: قرآن بهار دلها است، بهاری که خزان ندارد.
وی که متولد سال 66 بوده و از روستای فارسیان آزادشهر استان گلستان در مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان حضور یافته، تصریح کرد: در این مدارس شبانهروزی یکسال، شب و روز با کلام الهی هستی و اینجا همه فکرت فقط خدا و کلام اوست و از دنیا و چیزهایی که ما را به دنیا مشغول میکند به دور هستی.
این حافظ کل قرآن به نقش تربیتی مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان در رشد دینی خود اشاره و تصریح کرد: این مؤسسه باعث آشنایی بیشتر من با اهل بیت(ع) شد و به نظرم، مهمترین نقش در ترویج معارف قرآن، نهجالبلاغه و اهل بیت(ع) را مؤسسات و مراکز قرآنی دارند.
گیلکی انگیزهاش از ثبت نام در مدارس شبانهروزی حفظ یکساله قرآن و نهجالبلاغه کاشان را آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن دانست و افزود: هدفم از حضور در این مدارس این بود که بتوانم انشاءالله در کنار حفظ، با توجه به مفاهیمی که با آن آشنا میشوم، به قرآن نیز عمل کنم.
وی در پاسخ به این سؤال که واکنش خانواده، فامیل و بهویژه دوستان شما بعد از انتخاب مدارس شبانهروزی قرآن و نهجالبلاغه کاشان چه بود، گفت: فامیل به من میگفتند که راه کاشان دور و رفت و آمد برای یک دختر جوان خیلی سخت است ولی خانواده به خصوص پدر و برادرم خیلی دوست داشتند که من حافظ قرآن شوم.
این حافظ کل قرآن در ادامه به الزامات یک دوره حفظی خوب اشاره کرد و گفت: تثبیت کردن مطلوب درس جدید حفظی، مرور محفوظات بهصورت روزانه، مباحثه و استماع نوار از این جمله است.
گیلکی از بین کلاسهای جانبی شامل اخلاق، امامشناسی و صوت و لحن، درس ترجمه و مفاهیم را برای خودش مفیدتر دانست و افزود: وقتی قرآن را میخواندم، معنی بعضی آیات برایم نامفهوم بود و نمیدانستم منظور از این آیات چیست ولی در این مدارس، وقتی در کلاس ترجمه و تفسیر، مربی کلاس مفهوم آیه را میگفت، خیلی تعجب میکردم که قرآن چه مطالبی را به ما میگوید ولی ما متوجه نمیشویم.
وی با بیان اینکه تمام مربیهای این دوره همگی خیلی خوب بودند، تصریح کرد: فضای خوابگاهی،ارتباط با هم اتاقیها، تجهیزات خوابگاهی، امکانات بهداشتی، خدماتی، رفاهی و درمانی نیز خوب بود.
این حافظ کل قرآن، حضور در برنامههای مناجات مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان را از برنامههای مفید جانبی این یکسال عنوان کرد و گفت: از بهترین خاطرات این یکسال میتوانم اردوی زیارتی به قم و مشهد مقدس را نام ببرم.
گیلکی مهمترین دغدغهاش پس از حفظ قرآن را عمل به آن دانست و تصریح کرد: تثبیت محفوظات و مطالعه تفاسیر مختلف درخصوص قرآن از جمله برنامههای من در شهر یا محله خودمان است.
وی مادرش راکه پیش از دوره حفظ قرآناش از دست داده است، را از مهمترین مشوقین خود در انتخاب این راه میداند در پایان گفت: با این فراز از قرآن کریم انس بیشتری دارم که خداوند در آیه 156 ازسوره بقره میفرماید: «الذین اذا اصابتهم مصیبة قالوا انا لله و انا الیه راجعون» به این معنا که «آنان که چون به حادثه سخت و ناگواری دچار شوند صبوری پیش گرفته و گویند: ما به فرمان خدا آمده ایم و به سوی او رجوع خواهیم کرد».
یادآور میشود، همزمان با میلاد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان در 9 خردادماه سال جاری، 18 جوان نمونه ایرانی از اولین مدرسه شبانهروزی حفظ یکساله قرآن و نهجالبلاغه کشور در مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان فارغالتحفیظ شدند.