کد خبر: 3340770
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۲
عباس سلیمی:

قاریان قرآن هنوز اهمیت فعالیت در فضای مجازی را درک نکرده‌اند

گروه فضای مجازی: معاون فرهنگی و امور زائران آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) گفت: یکی از دلایل عدم ورود برخی از فعالان قرآنی به حوزه فضای مجازی این بوده که هنوز اهمیت کار برایشان آشکار نشده است.

عباس سلیمی، استاد و پیشکسوت قرآنی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به دلایل تولید محتوای اندک در فضای مجازی نسبت به فضای حقیقی اظهار کرد: ما در فضای حقیقی به وظایف خود عمل نکرده‌ایم و به طور شایسته از آن دریای مواج قرآن با ابعاد، زوایا و لایه‌های گوناگونی که دارد، نتوانسته‌ایم آن جواهرات ارزشمند را برای مردم غواصی و استخراج کنیم؛ بنابراین این موضوع اولین نقطه ضعف‌مان در تولید محتوا به شمار می‌رود.

وی با بیان این مطلب که از لحاظ اولویت‌بندی در فضای مجازی صحیح مل نشده است، افزود: هم‌اکنون دشمن فضای مجازی را در جهت مخالفت با قرآن و به انحراف کشیدن اهل توحید به ویژه جوانان و نوجوانان به کار گرفته است.

متولیان امر هنوز اهمیت فضای مجازی را درک نکرده‌اند

این فعال قرآنی تصریح کرد: متأسفانه هنوز متولیان مربوطه، متوجه جایگاه فضای مجازی نشده‌اند درحالی که این فضا بسیار اهمیت دارد. ما ابتدا باید نسبت به این فضا معرفت یابیم و سپس اهمیت و جایگاه آن را بدانیم و در مرحله سوم باید ببینیم در فرض فقدان پرداختن به این موضوع چه خسارات و لطماتی به کشور وارد می‌شود. اگر به این سه عامل توجه کنیم و بها دهیم، صاحب‌نظران، اندیشمندان، تئوریسین‌ها می‌توانند با ایده‌های مناسب، محتوای قرآن را با زبان و بیان جذاب به کاربران به ویژه جوانان و نوجوانان ارائه کنند و در نهایت بخشی از محتوای فضای مجازی فراهم خواهد شد.

یک پیشنهاد

وی بیان کرد: ایکنا در کنار فعالیت‌هایی که انجام می‌دهد می‌تواند با برگزاری هم‌اندیشی‌هایی با حضور اساتید و صاحب‌نظران در حوزه تولید محتوا کارهای مناسبی انجام دهد؛ کارهایی که مستقیما خود می‌تواند انجام دهد، محقق کند و کارهایی که مردم و خیران قرآن می‌توانند پشتیبانی کنند، به آن‌ها محول کند و سازمان‌هایی که مسئولیت قانونی دارند، باید به این حوزه توجه کنند.

مسئولان باید نسل جدید را در برابر هجمه‌های دشمن بیمه کنند

سلیمی معتقد است که اگر همه اهمیت فضای مجازی را درک کنند، یک قدم جلو هستیم و این رشد عمومی جامعه سبب می‌شود مطالبات به حق مردم، مورد توجه مدیران مربوطه قرار بگیرد. مدیری که مسئولیت این حوزه را دارد وظیفه‌اش است که نسل جدید را در برابر هجمه‌های دشمن در فضای مجازی بیمه کند و مصونیت بخشد.

وی بیان کرد: پدران و مادران باید فرزندان‌شان را از خطرات پیش‌رو آگاه کنند، ما معتقدیم بسیاری از کارهای خبرنگاران در زمینه مصادیق امر به معروف و نهی از منکر است و اگر این دیدگاه را بپذیریم؛ بنابراین کار خبرنگار فی نفسه یک عبادت تلقی می‌شود و اگر در این عبادت، فعالان هوشیاری کنند و اصرار ورزند و این مطالبات را مدام مطرح کنند تکرار این مطالبات می‌توانند بخشی از این نیاز را فراهم کنند.

معاون فرهنگی و امور زائران آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) با اشاره به ورود قاریان قرآنی در زمینه تولید محتوا تصریح کرد: یکی از دلایل عدم ورود برخی از فعالان قرآنی این بوده که هنوز اهمیت کار برای‌شان آشکار نشده است. قاریان قرآن حتما در پیشگاه خداوند و پیامبران مسئول و پاسخگو هستند و در این رابطه باید به تولید محتوا، ترغیب دیگران و ترغیب قرآن‌آموزان و شاگردان خودشان به ورود به فضای مجازی تلاش کنند تا ما بتوانیم فرزندان را با حقایق و وقایعی که در جهان می‌گذرد، آشنا کنیم.

captcha