رسول بابازاده در گفت و گو با خبر گزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی با اعلام مطلب فوق افزود: اوقات فراغت یکی ازنیازهای بشری در زندگی اجتماعی تلقی شده و جنبه ای از نیاز انسان برای تجدید قوا و ایجاد نشاط در زندگی اجتماعی میباشد.
وی با اشاره به آیه 38 سوره عنکبوتـ « وَعَادًا وَثَمُودَ وَقَد تَّبَیَّنَ لَکُم مِّن مَّسَاکِنِهِمْ وَزَیَّنَ لَهُمُ الشَّیْطَانُ أَعْمَالَهُمْ فَصَدَّهُمْ عَنِ السَّبِیلِ وَکَانُوا مُسْتَبْصِرِینَ » افزود:به دلیل غفلت انسان، شیطان روی تمام ابعاد حقیقی، رنگ و لعاب آلوده ای کشیده و نادرستی ها را در چشم انسان زینت و جلوه می دهد؛ لذا تفریحات انسان ها نیز رنگ و بوی گناه و معصیت میگیرند.
بابازاده اظهار کرد: دین اسلام به تمام جوانب زندگی انسان توجه داشته و علاوه بر عبادت، به شادی و تفریحات سالم و گذراندن اوقات فراغت بدون انحراف از دین توصیه کرده ونسل جوان لازم است که با تبعیت و اطاعت کامل از تمامی دستورات و روش های پیشوایان معصوم(ع)، ارزش های مهمی را نصیب خود سازند و در مسیر کمال قدم بگذارند.
وی در ادامه تصریح کرد: خانوادهها به عنوان یکی از بنیادی ترین نهادهای جامعه با تربیت دینی فرزندان و آموزش استفاده صحیح از اوقات فراغت به آنها ، کلیدی ترین نقش را در توسعه معنوی و کمال فرزندان و جامعه خواهند داشت.
بابازاده با اشاره به نقش فراوان خانواده در گذراندن اوقات فراغت اظهار کرد: اگر خانواده در تربیت اسلامی و آموزش فرزندان خود کوتاهی و کاستی نشان دهند، بی شک موجب بروز انحرافات در فرزندان و شکل گیری ناهنجاری در جامعه میشوند.
وی گفت: نهادهای آموزشی خصوصا مدارس و دانشگاهها باید با برنامه ریزی منسجم و فراهم کردن امکانات لازم برای گذراندن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان به شکل سالم و بنا به دستورات دین، کوشا بوده و با برگزاری برنامه های جذاب برای نوجوانان و جوانان در ایجاد تفریحات سالم برای آنها همت گزینند.
مدرس دانشگاه پیام نور ارومیه خاطر نشان کرد: دین مبین اسلام به داشتن اوقات فراغت سالم و سپری کردن آن به دور از تفریحات ناسالم و گناه اهتمام داشته و جوانان را به داشتن اوقات فراغات معنوی در کنار انجام واجبات دینی خود فرا می خواند.