کد خبر: 3390457
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۴

مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله محمدرضا مویدی‌قمی در تهران برگزار شد

گروه اندیشه: مراسم بزرگداشت و مجلس ختم آیت‌الله محمدرضا مویدی‌قمی شب گذشته ۲۷ مهرماه در تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله مویدی قمی شب گذشته ۲۷ مهرماه در مسجد امام خمینی (ره) محله فرحزاد تهران برگزار شد.
در این مراسم که با حضور اقشار مردم و روحانیت پس از نماز مغرب و عشاء برگزار شد، حمید باقری، قاری ممتاز کشور آیاتی از قرآن کریم را تلاوت کرد و پس از آن مهدی قبادی از فعالان قرآنی کشور به بیان فرازهایی از زندگی مرحوم آیت‌الله مویدی قمی پرداخت.
وی گفت: آیت الله مؤیدی قمی در سال ۱۳۲۰ هجری شمسی در شهرمقدس قم در میان یک خانواده مذهبی که به فضائل نفسانی معروفند دیده به جهان گشود و بعد از یادگیری فنون ادب و علوم قرآنی در مدرسه ابتدایی شایگان قم (۱۳۶۷ ه - ق) مشغول خواندن دروس کلاسیک گردید و دیپلم را به طور متفرقه خواند. سال ورود آیت‌الله مویدی به حوزه علمیه قم قبل از بنای مسجد اعظم (مسجد حضرت آیت الله بروجردی) سال ۱۳۳۸ بوده است، وی نخست ادبیات عرب و مغنی و مطول و سیوطی و حاشیه ملا عبدالله... (منطق) و لمعه را نزد اساتید بنام حوزه علمیه قم همانند حضرات آیات سلطانی طباطبایی، مرحوم آیت‌الله مشکینی، مرحوم‌آیت الله ستوده و مرحوم آیت‌الله محقق داماد سپری نمود.

وی افزود: آیت‌الله مویدی بعد از سپری نمودن دروس سطح نزد اساتید معظم، دروس خارج فقه و اصول را نزد حضرات آیات عظام، آیت‌الله حائری‌یزدی، آیت‌الله میلانی، آیت‌الله‌العظمی گلپایگانی، رهبر کبیر انقلاب آیت‌الله‌العظمی امام خمینی(ره) زانوی ادب بر زمین زد و قبل از نهضت در امتحانات خارج فقه (سطح۴) قبل از ارتحال آیت‌الله العظمی بروجردی شرکت کرد و اجازه نقل احادیث و روایات و اجتهاد از بعضی از مراجع معظم تقلید را یافت.

تفسیر موضوعی و ترتیبی قرآن کریم
استاد حوزه بر این اعتقاد بود که قرآن باید در زندگی انسان حضور فعال و چشمگیر داشته باشد، لذا ایشان انس با قرآن و تفسیر و تدریس آن را از دیر زمان سرلوحه خود قرار داد و آن را جزء برنامه اصلی زندگی خود نموده بود؛ ایشان ابتدا به تدریس و تفسیر موضوعی قران کریم پرداخت. سپس آیات صفات باری تعالی (ثبوتیه، سلبیه، کمالیه، جلالیه، جمالیه) را تفسیر نمود و پس از تدریس موضوعی به تدریس تفسیر ترتیبی قرآن روی آورد و از سال 1379 به تدریس و تألیف تفسیر قرآن کریم اهتمام داشت.
مرحوم آیت‌الله مویدی در فاجعه دهمین روز مناسک حج تمتع در منا جان باخت و پیکر وی چهارشنبه 22 مهرماه در قم تشیع و به خاک سپرده شد.
یادآور می‌شود، مجلس یادبود آیت‌الله مویدی‌قمی از ساعت 15 تا 17 امروز 28 مهرماه نیز در شهر قم به آدرس: روبروی صحن جوادالائمه، خیابان آبشار، مسجد فاطمه الزهرا آبشار برگزار می‌شود.

captcha