به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، در بخش یادداشت این شماره «یعنی ممکن است؟» نوشته زهره علی عسگری درباره فاجعه منا آمده است. «فاجعه منا چه کار داعشیها باشد، چه نباشد، مردم و بهخصوص جوانان ایران نشان دادهاند که از مرگ در راه خدا هراسی ندارند ولی خدا به داد شاهزادگان نازک نارنجی سعودی برسد که تمام عمرشان را یا در مراکز تفریحی آمریکا و اروپا خوردهاند و خوابیدهاند یا جلوی آینههای فروشگاههای پوشاک برندهای غربی ژستهای الکی گرفتهاند و طاقت از گل نازکتر ندارند.»
یادداشت قابل توجه دیگر «در فضای لشکر» نوشته محمد گرشاسبی به مناسبت شهادت حسین همدانی است. در این بخش همچنین یادداشتهایی از فاطمه دوستکامی، فتحالله نادعلی و حمیده بیکوردی آمده است.
بخش فردای این شماره نقشه راه است که تصریح دارد، استاد فقط به معنای معلم نیست. اساتید، فرماندهان جنگ نرمند. دانشجویان افسران جنگ نرمند. حضور فرماندهان در خطوط مقدم جنگ یکی از عوامل پیشرفتها و شگفتیهای عظیم در دوره دفاع مقدس است.
در بخش دیروز نیز محمد گرشاسبی به روایت سقوط خرمشهر درمطبوعات خارجی پرداخته و سعیده مرادخانی مقالهای را درباره منوچهر اقبال، نخستوزیر دوره پهلوی دوم پس از فروغی آورده است.
در بخش رزمنده ابتدا در مقالهای با عنوان «شهید همدانی از آغاز تا انجام» به مسئولیتهای سردار همدانی در دوران دفاع مقدس اشاره شده است. سپس وصیتنامه وی آمده و در ادامه متن پیام رهبر انقلاب در پی شهادت این سردار دفاع مقدس درج شده است.
همچنین در این بخش گفتوگویی با خواهران شهید محمد پورعباس درباره شخصیت و زندگی وی شده است. از دیگر مطالب این بخش میتوان به زندگینامه شهیدان اسدالله آهنجان و علیرضا جان برکف اشاره کرد. ضمن اینکه درلابهلای خاطرات جانباز محمدرضا عظیمزاده یادی از عملیات بیتالمقدس شده است. همچنین دراین بخش قسمت نهایی زندگینامه آتشنشان شهید محمدصالح ناصر محمد قاسلو گنجانده شده است.
در بخش فکه نیز حاشیههای تشییع قربانیان خراسان رضوی فاجعه منا در شهر مشهد روایت شده است. این شماره با داستان «همه رازهای من» به پایان میرسد.