کد خبر: 3446255
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۱
از سوی اتحادیه مؤسسات استان اصفهان صورت گرفت؛

بازدید از خانه‌های قرآن شهری و روستایی شهرستان‌های مبارکه، دهاقان و شهرضا

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: اعضای اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان اصفهان روز گذشته، ۱۷ آبان‌ماه از ۱۰ خانه قرآن شهری و روستایی این استان بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، مهدی صفرزاده، کارشناس قرآنی اصفهان و مسئول بازدید اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی استان اصفهان روز گذشته، 17 آبان‌ماه از 10 خانه قرآن شهری و روستایی بازدید کردند.

طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده جهت بازدید از خانه‌های قرآن شهرستان‌های استان اصفهان، بازدید از 4 خانه قرآن شهری و 6 خانه قرآن روستایی شهرستان‌های مبارکه، دهاقان و شهرضا انجام شد.

صفرزاده فعالیت تمامی این خانه‌های قرآن را خوب برآورد و اذعان کرد: همگی طبق توان آموزشی و مدیریتی خود، تلاش زیادی جهت بهبود کیفیت فعالیت‌های خود انجام می‌دهند.

کارشناس قرآنی اصفهان نام خانه‌های قرآن بازدیدشده را بدین شرح اعلام کرد:

1- خانه قرآن روستایی صدیقه طاهره روستای جمبزه دهاقان

2- خانه قرآن روستایی ثقلین روستای قمبوان دهاقان

3- خانه قرآن روستایی نور المبین روستای دزج دهاقان

4- خانه قرآن روستایی امیرالمؤمنین روستای اسفه سالار منظریه شهرضا

5- خانه قرآن روستایی امام حسین(ع) روستای بوان شهرضا

6- خانه قرآن روستایی صاحب‌الزمان(عج) روستای هونجان شهرضا

7- خانه قرآن شهری حضرت ابوالفضل مبارکه

8-  خانه قرآن شهری پیامبراعظم شهر مجلسی مبارکه

9- خانه قرآن شهری حضرت زهرا(س) شهر مجلسی مبارکه

10- خانه قرآن شهری تسنیم دهاقان

خانه قرآن روستایی امام حسین(ع) روستای بوان شهرضا در زمینه حفظ قرآن با تربیت 70 حافظ کل قرآن و پوشش روستاهای اطراف، خانه قرآن روستایی نورالمبین روستای دزج دهاقان با فعالیت‌های مستمر و چشمگیر درزمینه حفظ قرآن با وجود موقعیت حساس و خطیر حضور فرقه بهاییت در این روستا و خانه قرآن شهری تسنیم دهاقان به دلیل فعالیت‌های خوب و پویای قرآنی ازخانه قرآن‌های شاخص در نظر گرفته شده اند.

از اطلاعات استنباط شده از فرم‌های مخصوص بازرسی می‌توان به مشکلاتی همچون کمبود اعتبارات و بودجه، نبود مکان مستقل، عدم اجرای برنامه‌های آموزشی منطبق با آیین نامه‌های مصوب وعدم وجود مربیان باتجربه اشاره کرد.

صفرزاده حل این مشکلات را مستلزم حمایت‌های بیش از پیش از سوی دفتر امور روستایی و دهیاران دانست. از بین این روستاها دهیاری روستای دزج دهاقان با  قراردادن یک طبقه از ساختمان دهیاری در اختیار خانه قرآن روستایی نور المبین کمک شایانی به ترویج فرهنگ و فعالیت‌های قرآنی در این روستا کرده است.

دهیاری روستای بوان شهرضا نیز تعامل خوبی با  خانه قرآن روستایی امام حسین(ع)  دارد. در مقابل خانه قرآن روستایی ثقلین روستای قمبوان دهاقان به دلیل نداشتن دهیاری، تمامی بار مسئولیت‌ها را خود به دوش می‌کشد.

گفتنی است؛ که طی این بازدیدها نرم افزارهای مربوط به حفظ تخصصی قرآن کریم، صوت و لحن، وقف و ابتدا و... به این خانه‌های قرآن اهدا گردید.

یادآور می‌شود، بازدید از خانه های قرآن شهری و روستایی شهرستان های اصفهان با هماهنگی سازمان دارالقرآن و اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی استان اصفهان و به همت مدیر امور روستایی استانداری صورت گرفته است.

captcha