کد خبر: 3446835
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۴
در اختتامیه جایزه صفارزاده عنوان شد؛

پیشنهاد تبدیل شدن خانه صفارزاده به موزه/ خادم‌القرآنی که طلایه‌دار شعر نو دینی بود

گروه ادب: عضو شورای شهر تهران در آئین اختتامیه سومین دوره جایزه علمی ـ ادبی طاهره صفارزاده پیشنهاد کرد که خانه این خادم‌القرآن به موزه تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، احمد مسجدجامعی، عضو شورای شهر تهران در آئین اختتامیه سومین دوره جایزه علمی ـ ادبی طاهره صفارزاده پیشنهاد کرد که خانه این خادم‌القرآن به موزه تبدیل و یادداشت‌ها و نامه‌های وی نگهداری و منتشر شود.
مسجدجامعی تاکید کرد: صفارزاده شخصیت همه جانبه‌ای داشت که البته در فضای ادبیات امروز جز در یک مقطع شناخته نشد چون اهل ادب، همخوانی با سیر و سلوکش نداشتند و کسانی که شیوه زندگی او را می‌پسندیدند با ادبیات وی آشنا نبودند.
این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: طاهره صفارزاده تجربه‌های معنویش را حتی در پوشش و گفتارش به کار می‌برد و لازم است برای اینکه بفهمیم چگونه به اوج رسید مراحل مختلف زندگی او را در نظر بگیریم.
وی با اشاره به اینکه 40 پایان‌نامه به دبیرخانه این جایزه رسیده است گفت: توجه جامعه دانشگاهی به صفارزاده قابل تحسین است. منزل طاهره صفارزاده ارزش تاریخی دارد و می‌تواند به یک کانون فرهنگی تبدیل شود.
همچنین در این آئین رضا اسماعیلی، دبیر جایزه در سخنانی گفت: اولین دوره جایزه علمی و ادبی طاهره صفارزاده با نام کنگره «طنین بیداری» برگزار شد و امسال با استقبال خوب جامعه علمی و فرهنگی کشور در برگزاری سومین دوره جایزه روبرو شده‌ایم.
اسماعیلی ادامه داد: تعداد 40 پایان نامه به دبیرخانه جشنواره رسیده است که اتفاق بزرگی محسوب می‌شود و نیز 25 مقاله علمی ارسال شده که همه ارزش چاپ دارند.
وی تصریح کرد: صفارزاده از طلایه‌داران شعر نو دینی بود و در کتاب «ستایش بیداری» که شامل آثار 70 شاعر است،‌ اشعاری به وی تقدیم و به این مطلب تصریح شده است.
اسماعیلی همچنین گفت: طاهره صفارزاده از طلایه‌داران شعر بیداری و مبتکر سبک خاصی است و از نظر محتوا نیز شاعر نواندیش دینی بوده که عنصر بیدارگری در اشعار وی شاخص است.
وی با بیان اینکه بحث اندیشه و مضمون در ادبیات ما مغفول مانده است گفت: اگر شاعر را یک حکیم آگاه بدانیم صفارزاده سرآمد شاعران معاصر است.

captcha