به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت الاسلام و المسلمین قاضی، امام جمعه دزفول در سی و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم به میزبانی پایگاه چهارم شکاری دزفول در سالن همایش میلاد، حضور در این مراسم و در محضر قرآن را توفیق الهی دانست و با اشاره به احادیثی از ائمه هدی(ع) کمال دین را طلب علم و تکمیل آن را عمل به علم بیان کرد و افزود: حلقه وصل علم و عبادت تدبر در قرائت می باشد و نتیجه تدبر در آیات قرآن، بصیرت، علم و حکمت خواهد بود.
امام جمعه دزفول با اشاره به اینکه بشارت قرآن به مؤمنین اهل عمل صالح است، اظهار کرد: قرآن هدایت انسان را در پی دارد و موجب استحکام شخصیت و شاکله فرد می شود.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی هدایت قرآن را دارای مراتب و درجاتی خواند و افزود: هرکس که از قرآن بیشتر و بهینه استفاده نماید قطعا هدایت او بیشتر خواهد بود.
امام جمعه دزفول ضمن بیان اینکه برای تمسک به آیات قرآن باید به کل آیه تمسک نمود خاطرنشان کرد: فایده و سود هدایت، و ضرر و زیان گمراهی به خود انسان برمی گردد.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی چگونگی بهره مند شدن از قرآن را بسیار مهم شمرد و بیان کرد: پیامبر برای دشمنان خود نیز از خداوند هدایت را که بهترین نعمت الهی است طلب می کند.
امام جمعه دزفول با بیان اینکه در قرآن انسان از سخن گفتن، قضاوت کردن و شهادت دادن درباره موضوعی که به آن علم ندارد نهی شده است تأکید کرد: کسی که اعتراف به ندانستن کند در پی دانستن قدم برمی دارد و کسی که شهامت اعتراف نداشته باشد در جهل مرکب خود خواهد ماند.
حجت الاسلام قاضی شهادت اعضای بدن در قیامت را بیان کرد و افزود: در قیامت علاوه بر خود انسان، تمام اعضا نیز مستقلا مورد بازخواست و محاکمه قرار می گیرند.
امام جمعه دزفول قرآن را شفا و رحمت، و مایه خیر و برکت دانست و افزود: تمسک به قرآن و زندگی کردن با قرآن و انس با قرآن، شفای صدور و رحمت الهی را در پی دارد و هرکس بر اساس اعتقادات خود به قرآن عمل کرده و بر همان اساس مورد سؤال قرار می گیرد.
امام جمعه دزفول تلاوت زیبای قرآن را نافع تر دانست و خاطرنشان کرد: کسی که با قرآن انس دارد از جدایی دوستان و اطرافیان به وحشت نمی افتد، و قدر ندانستن نعمت انس با قرآن مانند گناهی است که بخشیده نمی شود.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین جلیلی صفت رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) با قیام خود قرآن را در تمام بخش های جامعه مطرح کرد، گفت: مردم فهیم ایران اسلامی بعد از انقلاب و در همه مراحل نشان دادند که عامل به قرآن می باشند.
رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر سخن مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه جمعیت ۷۰ میلیونی بایستی ۱۰ میلیون حافظ قرآن داشته باشد تصریح کرد: منظور از حافظ قرآن حفظ کننده کلمات قرآن به تنهایی نیست بلکه منظور، حافظ حقیقی قرآن است.
حجت الاسلام والمسلمین جلیلی صفت با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) بیان کرد: اگر حقیقت قرآن در زندگی انسان حکم فرما باشد در آن زندگی ظلمت، نگرانی و فتنه ورود پیدا نخواهد کرد.
رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر اینکه نیروی هوایی به عنوان اولین نیرو با پیوستن به مردم و انقلاب با امام خمینی(ره) بیعت کرد اظهار کرد: نیروی هوایی در همه مسائل خط شکن بوده و انتظارمان این است که در حوزه فرهنگی و سنگر قرآن و پیاده کردن اهداف قرآنی نیز اول باشد.
حجت الاسلام والمسلمین جلیلی صفت با اشاره به سخنی از امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه کارکنان نیروی هوایی اُبهت دشمن را شکستند خاطر نشان کرد: دشمن، دشمن زخم خورده ای است و با فاصله گرفتن از قرآن نباید به او اجازه انتقام داد.
رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به آیه ای از قرآن هدف از برگزاری این مسابقات را بیان کرد و افزود: این مسابقات وسیله ای است تا خود را در دژ محکم قرآن قرار داده و با پیاده کردن معنای حقیقی قرآن در همه مراحل زندگی دشمن را مأیوس کنیم.