عناوین طرحها به شرح ذیل است:
1- برگزاری نمایشگاه دائمی دستاوردهای مؤسسات و مراکز قرآنی در محل اتحادیه
2- برگزاری دورههای آموزشی مدیران مؤسسات و خانههای قرآنی ـ شهری و روستایی با رویکرد جدید
3- برگزاری جلسات هماندیشی مدیران مؤسسات و خانههای قرآنی در 24 شهرستان تابعه استان اصفهان به صورت جداگانه و با حضور مسئولین مرتبط در هر منطقه و شهرستان
4- برگزاری مسابقه مفلحون 2 ویژه روستاها و روستاییان استان اصفهان با هدف شناسایی استعدادها و شاخصین قرآنی روستاها
5- بازرسی و بازدید کلیه خانههای قرآنی و تشکیل شناسنامه و خانه قرآنی بهصورت اصولی
6- بازرسی و بازدید عمقی کلیه مؤسسات قرآنی و تهیه شناسنامه جامع مؤسسات
7- تکمیل بانک اطلاعات جامع قرآنی و اطلس قرآنی استان اصفهان با همکاری اتحادیه کشوری
8- برگزاری اولین همایش شناسائی و تجلیل قرآنیان خلاق و کارآفرین در عرصههای ورزش، هنری، علمی، کارآفرینی و ...
9- تهیه نرم افزار خدمات داخلی اتحادیه به نحوی که خدمات ارائه شده از طریف اتحادیه به هر مؤسسه یا خانه قرآنی بهصورت جداگانه قابل ارزیابی مستمر باشد.
10- برگزاری اولین جشنواره ورزشی فرهنگی قرآنیان مابین کلیه مؤسسات و خانههای قرآنی با هدف رقابت سازنده، انگیزه و شادابی بیشتر
گفتنی است؛ در صورت اجراء و تحقق این طرحها، جهش قابل ملاحظه ای در توسعه فعالیتهای قرآنی بهویژه در بخش تبلیغ و ترویج حاصل خواهد شد.
همکاری و تعامل سازنده دفتر تبلیغات اسلامی و مؤسسات قرآنی استان اصفهان
در جهت ارتباط بیشتر، بین اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان اصفهان با ادارات و سازمانها و استفاده از ظرفیتهای دو طرف، تفاهمنامهای با دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان منعقد شد.
حسین خاکساریهرندی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان اصفهان ضمن بیان این مطلب افزود: ادارهکل تبلیغات اسلامی با توجه به سنخیت مأموریتهای دینی ـ قرآنی خود با فعالیتهای مؤسسات قرآنی میتواند در جهت ترویج فرهنگ قرآنی و علوم اهل بیت(ع) نقش مؤثری ایفاد کند که در این خصوص با توجه به این تعاملات، در تفاهمنامه منعقده به چند نکته اشاره شده که عبارتند از:
1- همکاری در جهت اعزام مبلغان متخصص به مؤسسات و مراکز آموزشی تحت پوشش آنان
2- همکاری در معرفی اساتید و مشاوره درخصوص آموزش زبان عربی در مؤسسات و مراکز قرآنی
3- همکاری درخصوص اعزام مبلغ کودک و اجرا توسط روحانیون آشنا به طرح کودک با همکاری ویژه با مراکز آموزشی مؤسسات از قبیل مهدکودکها و مدارس قرآنی
4- همکاری درخصوص برگزاری دورههای ویژه آموزشی و تربیت مربی در همه حوزهها بهویژه در زمینه فرق و ادیان و فرقههای نوظهور و اعطای گواهینامه مشترک در این زمینه
5- همکاری در تأمین اساتید و کمک درخصوص مراکز مشاوره وابسته به مؤسسات قرآنی و گسترش رفتار قرآنی
خاکساری افزود: اتحادیه هم متعهد شد درخصوص در اختیار گزاردن تجربیات خود بهویژه با استفاده از ظرفیتهای مؤسسات قرآنی به دفتر تبلیغات هماهنگی و همکاری لازم را بعمل آورد. همچنین ارتباط مستقیم با دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان و مؤسسات بهعنوان حلقه واسط توسط اتحادیه اقدام شود.
همکاری دوسویه مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه و اتحادیه مؤسسات قرآنی استان اصفهان
با عنایت به لزوم همکاری بیشتر در جهت ترویج فرهنگ قرآنی و علوم اهل بیت(ع) و استفاده از ابزار و امکانات روز، تفاهمنامهای فیمابین مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه و اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان اصفهان منعقد شد.
خاکساریهرندی ضمن اعلام این خبر افزود: مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه اصفهان توانسته آثار بسیار فاخر حتی در گستره کشوری و در زمینههای فعالیتهای قرآنی و معارف اهل بیت(ع) تولید کند که این آثار و فعالیتها در بسیاری از موارد جهت مؤسسات قرآنی بسیار کارگشا است.
نکات اشاره شده در تفاهمنامه به شرح ذیل است:
1- در جهت تولید محصولات فاخر، تألیفی، صوتی ـ تصویری و نرمافزاری بهصورت مشترک، از امکانات مرکز رایانه از جمله استودیو صوت و فیلم آن مرکز که از بهترین و مدرنترین امکانات است، بهصورت رایگان بهرهبرداری و استفاده شود.
2- مقرر شد محصولات نرمافزاری و سایر محصولات آن مرکز با تخفیف 35 تا 50 درصد در اختیار مراکز قرآنی قرار گیرد
3- مقرر شد در جهت استفاده از دیتاسنتر مرکز رایانه جهت پشتیبانی از اتحادیه اقدام شود
4- مقرر شد درخصوص ساخت کلیپ و ضبط گزارش فعالیت اتحادیه از سوی مرکز رایانه همکاری لازم بعمل آید
همچنین اتحادیه متعهد شد، مرکز تحقیقات رایانهای و محصولات آن را به مؤسسات قرآنی عضو معرفی کند. همچنین جهت معرفی فعالان، اساتید و داوران خبره به مرکز رایانه ای از سوی اتحادیه همکاری لازم بعمل آید.
گفتنی است؛ بزودی جلسهای با حضور مدیران مؤسسات قرآنی در مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه برگزار و از نزدیک مؤسسات با فعالیتهای این مرکز مهم و پویا آشنا خواهند شد.