کد خبر: 3471469
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۰
حافظ کل قرآن کریم:

انس همیشگی با کلام‌الله اصلی‌ترین انگیزه‌ام برای ورود به حفظ قرآن بود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: نجمه‌سادات زیلوچیان، حافظ کل قرآن انس همیشگی با کلام الله را انگیزه و هدف اصلی خود از ورود به حفظ قرآن دانست و افزود: حفظ قرآن، مقدمه‌ای برای عمل کردن به آن است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نجمه‌سادات زیلوچیان، حافظ کل قرآن که با حضور در طرح 6 ساله حفظ قرآن کریم مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان، کل قرآن را حفظ کرده و در مراسم تجلیل از بانوان حافظ کل قرآن در دی‌ماه 94 مورد تکریم قرار گرفت، گفت: مهمترین دغدغه دینی هر جامعه‌ای، باید حفظ حجاب و حیاء در آن جامعه باشد.
وی انس همیشگی با قرآن را انگیزه و هدف اصلی خود از ورود به حفظ قرآن دانست و افزود: حفظ قرآن، مقدمه‌ای برای عمل کردن به آن است.
زیلوچیان حفظ قرآن را سپری در برابر بلاها و گناهان دانست و تصریح کرد: حفظ قرآن باعث شد در زندگی خودم و تربیت فرزندانم محکم‌تر و ثابت‌قدم‌تر باشم و برای انجام کارهایم، رضایت خداوند و قرآن در زندگی من ایجاد شد.
وی در پاسخ به این سؤال که به‌عنوان یک حافظ قرآن چه نقشی می‌توانید در خانواده، جمع دوستان و به تبع آن در جامعه ایفا کنید، اظهار کرد: اینکه بتوانیم در جذب دیگران و حداقل خانواده به قرآن نقش داشته باشیم و نقش ما همچنین در خوب عمل کردن به آیه‌های قرآن است.
این حافظ کل قرآن که متولد سال 66 بوده و تحصیلات دیپلم دارد و با حضور در طرح 6 ساله حفظ قرآن کریم با مربیگری مرضیه همایونی، کل قرآن را حفظ کرده است، گفت: علاوه بر حفظ قرآن، دوره‌های آموزشی صوت و لحن، تجوید و تربیت مربی حفظ قرآن را نیز در مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان گذرانده‌ام و تجربه مربیگری جزء 29 قرآن کریم را نیز در قالب طرح ملی 1448 دارم.
زیلوچیان مردم را دارای مهمترین نقش در ترویج معارف قرآن و اهل بیت(ع) دانست و افزود: مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان به‌عنوان یک مجموعه مردم‌نهاد قرآنی، نقش خیلی مهم در تربیت دینی من داشته است و اگر مؤسسات قرآنی نبودند، جایی برای نشر دین و قرآن نبود.

وی ادامه داد: بهترین خاطره‌ای که از زمان دوره حفظ 6 ساله‌ام دارم این است که در اوایل حفظ، بهترین کلاس قرآنی مؤسسه شناخته شدیم و به اردوی زیارتی مشهد مقدس رفتیم.
زیلوچیان که خانواده و پدرش را از مهمترین مشوقین خود در این راه می‌داند در پایان گفت: با این فراز از قرآن کریم انس بیشتری دارم که خداوند متعال در آیه 86 سوره نساء می‌فرماید: «وَإِذَا حُيِّيْتُم بِتَحِيَّةٍ فَحَيُّواْ بِأَحْسَنَ مِنْهَا أَوْ رُدُّوهَا ...» به این معنا که «و چون به شما درود گفته شد شما به صورتى بهتر از آن درود گوييد يا همان را در پاسخ برگردانيد».
captcha