این مراسم با سرود ملی کویت آغاز شد و در ادامه یکی از متسابقان به قرائت آیاتی از کلام الله مجید پرداخت.
یعقوب عبدالمحسن الصانع، وزیر اوقاف و امور اسلامی کویت، ضمن سخنانی در این مراسم گفت: در جهان نمیتوان کتابی جامعتر، بشردوستانهتر و با جایگاهی والاتر از قرآن یافت.
وی در ادامه به آیه 9 سوره اسراء «إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ يِهْدِي لِلَّتِي هِيَ أَقْوَمُ وَيُبَشِّرُ الْمُؤْمِنِينَ الَّذِينَ يَعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا كَبِيرًا:(قطعا اين قرآن به [آيينى] كه خود پايدارتر است راه مىنمايد و به آن مؤمنانى كه كارهاى شايسته مىكنند مژده مىدهد كه پاداشى بزرگ برايشان خواهد بود» اشاره کرد و افزود: قرآن کریم کتاب هدایت و نور و کلید خوشبختی و سعادت است.
وزیر دادگستری، اوقاف و امور سلامی کویت در ادامه تصریح کرد: مرحله نهایی نوزدهمین دوره مسابقات ملی حفظ و تجوید قرآن کویت اواخر سال 2015 (آذرماه سال جاری) با حضور 1158 متسابق در دو بخش آقایان و بانوان در مسجد بزرگ کویت برگزار شد.
وی اظهار کرد: شرکتکنندگان حاضر در این مسابقات، نمایندگان 33 دستگاه دولتی و مؤسسه خیریه در سطح کشور کویت بودند که در پایان 200 نفر در دو بخش بانوان و آقایان این مسابقات برگزیده شدند.
الصانع تصریح کرد: از میان برگزیدگان، 74 نفر از گروه آقایان بزرگسال و خردسال، 79 نفر از گروه بانوان بزرگسال و خردسال، 44 تن در بخش بانوان و آقایان از گروه افراد استثنایی (دارای نیازهای خاص) و 3 نفر از اعضای کانونهای بازپروری بودند.
گفتنی است، مرحله نهایی نوزدهمین دوره مسابقات سراسری حفظ و تجوید قرآن «الحافظ» کویت، دوم آذرماه سال جاری به همت صندوق وقف قرآن و علوم قرآنی وابسته به دبیرخانه وزارت اوقاف این کشور آغاز شد و به مدت دو هفته ادامه داشت.
این مسابقات در چند گروه برگزار شد که شامل گروه نوجوانان و جوانان، گروه عمومی، قرائات قرآنی، گروه افراد استثنایی (دارای نیازهای خاص) و اعضای کانونهای بازپروری بود.