وی با اشاره به اینکه سومین جشنواره مشارکت ملی گردشگری از 15 اردیبهشت ماه کار خود را آغاز کرده است، گفت: کلیدیترین بحث توسعه گردشگری در کشور توجه به گردشگری حلال است.
رحمانی موحد به دو زاویه سختافزاری و نرمافزاری گردشگری اشاره کرد و گفت: زاویه سختافزاری همان استاندارهایی است که بر اساس آنها تأسیسات گردشگری ساخته میشود اما بخش نرمافزاری، استانداردهای نرم گردشگری حلال است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به ظرفیت بسیار بالای ایران در توسعه گردشگری حلال و جذب گردشگران در این حوزه، گفت: این جشنواره در چهار حوزه عکس در دو بخش حرفهای و عمومی، سفرنامهنویسی، ایده و فیلم اعلام فراخوان داده و آماده دریافت آثار علاقهمندان به حوزه گردشگری است.
رحمانی موحد تصریح کرد: دریافت آثار از طریق پایگاه اینترنتی جشنواره به نشانی Irantourismfestival3.com و همچنین ارسال به دبیرخانه جشنواره صورت میگیرد.
معاون گردشگری افزود: گردشگری حلال ظرفیتی جهانی است که باید با استعدادهای ایرانی بروز پیدا کند. در حال حاضر بیش از 60 درصد ورودی گردشگران خارجی به کشور ما را گردشگرانی با اولویت دیدار از مقاصد گردشگری مذهبی تشکیل میدهند که میخواهند در محیطی امن و با معیارهای گردشگری حلال از سایر مناطق گردشگری ایران نیز دیدن کنند.
وی افزود: 15 اردیبهشت ماه تا 15 مرداد ماه مهلت ارسال آثار است و نیمه دوم مرداد ماه نیز داوری آثار آغاز میشود و در ادامه نیز دومین نمایشگاه مشارکت ملی گردشگری برپا خواهد شد.
رحمانی موحد از اعطای جوایز ویژه از جمله وام 100 میلیونی با سود چهار درصد با مشارکت صندوق کارآفرینی امید برای اجرایی کردن ایدههای برتر ارسالی به این جشنواره نیز خبرداد و در واکنش به پیشنهاد خبرگزاری ایکنا مبنی بر اضافه کردن بخش آثار رسانهای به این جشنواره، از این پیشنهاد استقبال کرد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا برند گردشگری حلال در کشور وجود دارد یا خیر؟ گفت: حلال جهانی استاندارد تعریف شده جهانی است و مرکز صدور مجوزهای آن نیز اتاق اسلامی است که دفتر آن در تهران مستقر است. اما هنوز متصدی در گردشگری حلال کشورهای اسلامی وجود ندارد و از آنجایی که ما طی ماههای اخیر استانداردهای گردشگری حلال را احصاء کردهایم امیدواریم بتوانیم برند گردشگری حلال را طراحی و اجرایی کنیم.
معاون گردشگری در پاسخ به این سؤال که آیا همه مؤلفههای گردشگری حلال در کشور ما وجود دارد یا خیر؟ گفت: تمامی پایههای گردشگری حلال در کشور وجود دارد اما باید بهینهسازی شوند همانند سواحل کشور که باید با بهینهسازی امکان جلب گردشگران را به این مراکز فراهم کنیم.
در پایان این نشست خبری از پوستر سومین جشنواره مشارکت ملی گردشگری رونمایی شد.
برای
مشاهده فراخوان و ارسال آثار اینجا را کلیک کنید!