کد خبر: 3501549
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۰
هاشم‌زایی:

مجلس نمادی از تحقق سنت الهی تحول قدرت است

گروه سیاسی: رئیس سنی مجلس دهم با بیان اینکه مجلس نمادی از تحقق سنت الهی، تغییر و تحول قدرت است، گفت: این منطق دموکراسی در اندیشه اسلامی است که هیچ مقام و موقعیتی ابدی نیست و گذشته از معانی عرفانی و اخلاقی این آموزه الهی، از لحاظ سیاسی و اجتماعی نیز روزگار همواره در گردش و چرخش است و هیچ حزب و جناح فکری برای همیشه اکثریت را در دست ندارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، عبدالرضا هاشم‌زایی، رئیس سنی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی صبح امروز، 8 خردادماه در مراسم افتتاحیه مجلس دهم در صحن علنی، با بیان اینکه مجلس نمادی از تحقق سنت الهی، تغییر و تحول قدرت است، گفت: این منطق دموکراسی در اندیشه اسلامی است که هیچ مقام و موقعیتی ابدی نیست و گذشته از معانی عرفانی و اخلاقی این آموزه الهی، از لحاظ سیاسی و اجتماعی نیز روزگار همواره در گردش و چرخش است و هیچ حزب و جناح فکری برای همیشه اکثریت را در دست ندارند و در یک نظام مردم‌سالار همواره این امکان وجود دارد که اقلیت به اکثریت و اکثریت به اقلیت تبدیل شوند اما هیچ‌کس حق ندارد به نام حکومت اکثریت حقوق اقلیت را نقض کند.

وی افزود: در نظام جمهوری اسلامی ایران در این قریب به چهار دهه همه جناح‌های سیاسی به تجربه حکم‌رانی دست یافته‌اند اما این نیز گذراست و مهم آن است که حقوق و حدود یکدیگر را رعایت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مجلس دهم نقطه عطفی در نظام پارلمانی و مردم‌سالاری نوپای ماست؛ مجلسی که مردم در آن در بیشتر حوزه‌های انتخابیه به تغییر و تحول رأی دادند و خواهان تغییر در موضع سیاسی مجلس به خصوص نسبت به دولت هستند.

هاشم‌زایی گفت: مجلس دهم می‌تواند به اتکای رأی اعتمادی که ملت به برنامه تغییر و تدبیر داده است و نتایج آن در همه حوزه‌های انتخابیه مشهود است، رو به جسارت در تصمیم‌گیری و انسجام در حکمرانی آورد و اقتدار در اجرای وظایف را در قوه مجریه و دولت جمهوری اسلامی تقویت کند.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین برنامه‌های مجلس نهم و دهم برجام بوده است، اظهار کرد: برجام گرچه به خودی خود واجد عناصر ارزشمند و قابل بحث است اما فراتر از خود برجام باید به اراده و اقتدار ایران در اجرای برجام اندیشید؛ ملت ایران در تداوم حق مسلم خود برای بهره‌برداری از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای با گذار از سال‌های سخت به این نتیجه رسید که برجام را امضا کند.

منتخب مردم تهران در مجلس گفت: برجام نماد اتحاد و اقتدار حاکمیت جمهوری اسلامی است و مجلس دهم به عنوان نهاد قانونی و نظارتی از حداکثر توان خود برای اجرای درست و قانونی برجام استفاده خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: همانطور که نهضت دستیابی ایران به انرژی هسته‌ای یک نهضت ملی بود که به دولت و جناح خاصی تعلق نداشت، صلح هسته‌ای نیز به یک دولت و مجلس خاص تعلق ندارد و امری ملی است که در همه نهادها باید مورد توجه قرار گیرد.

هاشم زایی با بیان اینکه برجام نه یک هدف بلکه یک وسیله است، گفت: برجام وسیله‌ای برای تقویت امنیت ملی ایران از طریق تقویت انسجام داخلی، وحدت ملی و آشتی جناح‌های سیاسی و توافق بر سر قواعد رقابت سیاسی، تقویت اقتصاد ملی ایران از طریق جلب و جذب تکنولوژی و سرمایه‌گذاری خارجی، رشد کارآفرینی و توانمندی ظرفیت‌های بومی و داخلی اقتصاد ایران، تقویت اقتدار ملی از طریق تنش‌زدایی در روابط خارجی و تبدیل دشمنان و رقیبان منطقه‌ای و جهانی به دوستان و متحدان سیاسی است.

رئیس سنی مجلس دهم در پایان اظهار کرد: اقتصاد ایران در شرایط خطیری قرار دارد؛ عبور از تورم لازم بود اما کافی نیست و باید برای عبور از رکود چاره‌ای عاجل اندیشید؛ تغیبر در سیاست‌ها و تغییر نظر ستاد اقتصادی دولت و افزایش جسارت تصمیم‌گیری از ضروریات این مهم است.

captcha