کد خبر: 3504268
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۸

روزه‌های کله‌گنجشکی که طلایی ساخت

گروه جامعه: روزه‌های کله‌گنجشکی سردار طلایی و تشویق مادر باعث آماده‌سازی فرزند برای گرفتن روزه کامل در سن تکلیف شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، امروز اول ماه مبارک رمضان است و به مناسبت حضور در ماه مهمانی خدا قرار است که بسته خبری ویژه خاطرات مسئولان دینی کشور را به صورت روزانه منتشر کنیم. اولین بسته خبری ویژه ماه مبارک رمضان را با سردار مرتضی طلایی؛ نایب رئیس شورای شهر تهران و خاطرات روزه‌های کله‌گنجشکی‌اش آغاز کردیم.

مرتضی طلایی، نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران از اولین روزه ماه مبارک رمضانش گفت: اولین روزه‌ای که به یادم هست، به قول ما اصفهانی‌ها معروف به روزه کله‌گنجشکی است. همان روزه‌های نیم‌روزه‌ای که آن زمان‌ها برای عادت‌دادن‌مان به روزه گرفتن، انجام می‌دادیم.


این فرمانده دوران دفاع مقدس ادامه داد: پیش از سن تکلیف، پدر و مادرم ما را به روزه کله‌گنجشکی دعوت‌ می‌کردند. همان زمان که روزه نیم روزی را می‌گرفتم، احساس بزرگی می‌کردم و حس بزرگ شدن را داشتم.

نایب رئیس شورای شهر تهران که در میان خانواده‌اش مشهور به فردی مؤمن، مهربان و راستگوست، در ادامه خاطراتش گفت: روزه یکی از جلوه‌های زیبای ماه مبارک رمضان است و تشویق مادر پیش از سن تکلیف برای ما همان گرفتن روزه کله گنجشکی بود. همچنین اولین سالی که به موعد تکلیف رسیدیم، مادر مقدمات روزه گرفتن کامل را برای‌مان فراهم کرد، آنها تأکید زیادی بر گرفتن روزه کامل داشتند.


                    

وی بیان کرد: من نیز به عنوان یک پدر در برابر رفتارهای فرزندانم در مباحث دینی همچون نمازهای واجب و روزه مسئولیت دارم. این مباحث باید برای خانواده‌ها یک باور شود. همیشه سعی کردم همچون پدر و مادرم، فرزندانم را به انجام فرائض واجب دینی عادت دهم. خانه‌ ما همیشه در ماه مبارک رمضان عطر و بوی رمضان را می‌گرفت، من نیز همیشه چنین فضایی را در خانه‌ام فراهم می‌کردم و فرزندانم را به انجام نماز و روزه توصیه می‌کردم.


طلایی اظهار کرد: به نوجوانان توصیه می‌کنم که تجربه ماه مبارک رمضان که یکبار در سال است را از دست ندهند و با خود عهد کنند که در این یک ماه به مسجد بروند و نمازهایشان را به جماعت اقامه کنند. دستاوردهای این یک ماه منشأ یک تحول بزرگ برای‌شان خواهد بود.

وی به والدین توصیه کرد که فرزندان‌شان را به انجام فرائض دینی عادت دهند و در ادامه تصریح کرد: از آنجا که نماز و روزه، بازدارندگی انسان از گناه و سپری در برابر تهدیدات و گناه‌هایی که انسان را تهدید می‌کند، هست؛ بنابراین فرزندان دست والدین امانتی هستند که والدین باید برای این امانت ارزش قائل شوند یعنی والدین بدانند قبل از آنکه تکلیف توجه به مسائل مادی و معیشتی و رفاهی فرزندان داشته باشند باید در پیشگاه تاریخ پاسخگوی اخلاق و معنویت و دین فرزندان‌شان باشند.




نایب رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد:
اگر پذیرفتیم نماز و روزه عامل بازدارندگی از گناه است؛ بنابراین اگر خدای نکرده نوجوانی به دلیل غفلت پدر و مادری از انجام واجبات دینی محروم و مرتکب خلاف شود و به دیگران آسیب وارد کند، والدین باید پاسخگوی پیشگاه تاریخ و کسانی باشند که با غفلت والدین، مورد آسیب فرزندان قرار گرفته‌اند.




وی یادآور شد: باید
بپذیریم که برای سلامتی روح و اخلاق و حفظ انسانیت و اینچنین ارزش‌هایی که آنها دارند، بچه‌های مؤدب داشته باشیم که برای تحقق این امر و راه رسیدن به کمال و انسانیت فرزندان چیزی جز نماز و روزه نیست.


گفتنی است؛ مرتضی طلائی در سال ۱۳۳۷ در یک خانواده پر جمعیت ۱۰ نفره در شهر اصفهان به دنیا آمد. طلایی در سال ۱۳۵۸ ازدواج کرد و از این ازدواج صاحب سه فرزند شد. در سال ۱۳۷۰ به فرماندهی پلیس شهر اصفهان منصوب شد. وی در سال ۱۳۸۶ در زمان فرماندهی سید اسماعیل احمدی مقدم با درجه سرتیپ تمام از فرماندهی پلیس تهران بزرگ بازنشسته شد. پس از آن در انتخابات شورای اسلامی شهر تهران شرکت کرد و  هم‌اکنون با رای اکثریت اعضا نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در این دوره است.

naji
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۳/۱۸ - ۱۵:۰۴
0
0
جالب بود
captcha