اسماعیل اکبری، رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه شهید بهشتی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به بیان دو خاطره از ماه مبارک رمضان پرداخت و تصریح کرد: ماه مبارک رمضان ماه برکت است که در آن انسان توفیق این را پیدا کرده که در برابر انواع وسوسهها مقاومت نشان دهد.
این دانشمند برتر و برجسته ایرانی تأکید کرد: در هنگام روزهداری اتفاقهای عجیب و غریبی در سطح سلولی انسان اتفاق میافتد که در نتیجه آن مقاومت روحی انسان را افزایش میدهد.
وی بیان کرد: وی با اشاره به تقارن حضور خود در جبهه با عملیات رمضان عنوان کرد: در آن سال و پیش از آغاز عملیات رمضان در جبهه حضور داشتم طی سه روز روزهداری جز آب برای سحر و افطار، چیزی برای خوردن نبود.
اکبری ادامه داد: پس از این سه روز، عملیات رمضان آغاز شد که نتایجش برای ما با توجه به پیچیدگی آن و لو رفتن عملیات در برخی محورها چندان خوشایند نبود و شهدای زیادی را در این عملیات تقدیم انقلاب کردیم.
وی بیان کرد: در حین این عملیات تیمهایی وارد جبهه شدند که چون قرار بود کمتر از 10 روز بمانند نیت آنها برای روزه بر همین اساس بود، از سوی دیگر رفقای ما بودند که از قبل در جبهه حاضر بودند و تقریبا همگی آنها روزه بودند.
این فوق تخصص جراحی سرطان بیان کرد: بیشتر بچههایی که در خط حاضر بودند امکان این را نداشتند برای خوردن سحری اقدام کنند، لذا اکثرا بدون سحری روزه خود را میگرفتند.
وی در ادامه به بیان خاطرهای از سفر عمره خود در ماه مبارک رمضان پرداخت و عنوان کرد: چند سال پیش در ماه رمضان خداوند توفیق داد تا در ماه مبارک رمضان به حج عمره برویم، در آنجا یک شب به مسجد رفتم، برداران اهل سنت پس از نماز مغرب و عشا در ماه رمضان نمازی دارند به نام تراویح که چندین رکعت است و من هم ندانسته نیت آورده و الله اکبر گفتم هرچه منتظر سلام این نماز ماندم خبری نشد نه راه پیش داشتم و نه راه پس! نه توان ادامه دادن داشتم و نه میتوانستم آن را تمام کنم به هر حال خداوند کمک کرد و این نماز را تمام کردم. اگرچه سخت بود اما خواندن این نماز هم برای من توفیقی شد تا در شبهای بعد بدانم چه کنم.