
به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، مجمع عمومی ـ عادی اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان تهران به منظور انتخاب اعضای هیئت مدیره این اتحادیه 21 تیرماه با حضور حدود 215 مدیر مؤسسه قرآنی دارای رأی در تالار ایوان شمس برگزار شد.
درابتدا پس از قرائت قرآن، میثم طاهرآبادی، مدیرعامل سابق اتحادیه مؤسسات قرآنی استان تهران به تبیین طرح «آِیههای همدلی» پرداخت و سپس با اشاره به برپایی دورههای توانمندی مدیران در اصفهان، عنوان کرد: دو دوره در این شهر با حضور 60 مدیر مؤسسه قرآنی برگزار شد.
وی ادامه داد: طی این دوره مدیران علاوه بر بهرهمندی از کلاسهای آموزش مدیریتی با سیستم کار دیگر مؤسسات نیز آشنا شدند که طبق مصوبه هیئت مدیره استان تهران نیز مقرر شد این طرح با اعتبار مشخص در استان تهران اجرا شود.
طاهرآبادی با اشاره به توسعه شعب اتحادیه از 14 شعبه به 34 شعبه، بیان کرد: این امر به منظور پیگیری سریعتر کارها انجام شد. همچنین از دیگر اقدامات میتوان به پیگیری بحث وام قرضالحسنه برای مؤسسات اشاره کرد که توانستیم در مرحله اول رقم 250 میلیون تومان را برای 50 مؤسسه به ازای هر مؤسسه پنج میلیون تومان انجام دهیم که تاکنون برخی از مؤسسات این وام را دریافت کردهاند.
وی همچنین به تفاهمنامه منعقد شده با اداره اوقاف و امور خیریه استان تهران اشاره کرد و گفت: این امر به منظور برپایی دورههای تربیت مربی حفظ قرآن است که اطلاعات تکمیلی در سایت اتحادیه استان تهران قرار گرفته شده است.
در ادامه این جلسه سیدحمید هاشمی، بازرس اتحادیه به ارائه گزارش مالی اتحادیه پرداخت و سپس حجتالاسلام سیدحسین کوششی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور با اشاره به اینکه اتحادیه استان تهران تاکنون فرازها و فرودهایی را پشت سر گذاشته است، گفت: طی مدیریت دوره پنجم در کنار مشکلاتی که مجموعه داشت اما فعالیتهای فاخری نیز انجام گرفت.
وی ادامه داد: از جمله این موارد میتوان حل مسئله معافیت مالیاتی مؤسسات با پیگیری اتحادیه، افزایش شعب مناطق اتحادیه از 14 شعبه به 34 شعبه، برپایی نمایشگاه تجهیزیات مؤسسات و تشکلهای قرآنی با عنوان شمیم وحی اشاره کرد.
کوششی با اشاره به اینکه در سطح استان تهران حدود 450 مؤسسه قرآنی وجود دارد که تعداد مؤسسات این استان یک پنجم مؤسسات کل کشور است، بیان کرد: این شعب مناطق 34گانه مجری فعالیتهای قرآنی مناطق هستند تا مؤسساتی که توان اجرای فعالیتهای قرآنی را در حوزه آموزش، پژوهش و تبلیغ و ترویج دارند معرفی شوند.
وی عنوان کرد: از دیگر فعالیتهای این اتحادیه میتوان به دغدغه مؤسسات در خصوص بحث پیشدبستانی اشاره کرد که حدود 30 روش در این زمینه وجود دارد که آنها همراه با محاسن و معایبی هستند و که به جهت آسیبشناسی آنها کارگروههایی با حضور اساتید و کارشناسان این عرصه تشکیل شد که اتحادیه مؤسسات قرآنی استان تهران نقش کلیدی در این زمینه داشته است.
عضو اتحادیه مؤسسات قرآنی استان تهران اضافه کرد: 17 جلسه پنج ساعته با بررسی 70 کتاب آموزشی در مقطع پیشدبستانی برگزار شد که نهایتاً دو تا سه اثر به عنوان بهترین اثر شناخته شده است که طی رایزنی با معاونت پرورشی اداره آموزش و پرورش در نظر داریم تا اینها به عنوان بهترین روش در سطح مدارس پیشدبستانی اجرایی و عملیاتی شود.
درادامه این جلسه رأی گیری وانتخابات اعضای هیئت مدیره دوره ششم انجام گرفت.