به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، شانزدهمین دیدار جامعه قرآنی در سال 95 با خانواده شهدای قرآنی طی امروز، 20 مردادماه در شهرستان شهریار برگزار شد. در ابتدای این جلسه رحیم قربانی، رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ در سخنانی اظهار کرد: دیدار با خانواده شهدای قرآنی رسالت ماست، زیرا خود را موظف میدانیم که آموزهها و اهداف شهدا را تبلیغ کرده و در جهت اشاعه آنها بکوشیم. در این راستا شهدای مدافع حرم از جایگاه ویژهای بهره بردهاند.
وی افزود: متاسفانه در جامعه امروز ما شکل و شمایل زندگیها صورت مادی به خود گرفته است، برای همین وقتی میبینیم جوانانی از جان و مال خود میگذرند تا دفاع از سرزمین اسلامی را برعهده بگیرند، به ایرانی بودن خود میبالیم و امیدواریم ما نیز بتوانیم با گفتار و کردارمان ادامه دهنده راه شهدا و پاسدار ولایت باشیم.
پس از سخنان قربانی، پدر شهید صدرزاده در سخنانی تصریح کرد: پسرم قبل از اینکه به درجه رفیع شهادت نائل آید از شهدای گمنام خواسته بود که نزد خداوند شفیع وی شوند تا وی بتواند شربت شهادت را بنوشد، البته وی پیشتر چندین بار مجروح شده بود، به نحوی که اکثر قسمتهای بدنش را ترکش گرفته بود.
وی اضافه کرد: زخمهای شهید صدرزاده تنها به زمان حضورش در سوریه مختص نمیشود، بلکه وی در فتنه 88 نیز زخمهای بسیاری برداشت. از خصوصیات اخلاقی فرزند شهیدم همین اندازه بگویم که در مقابل منکر همچون شیر فاطمی میغرید و امر به معروف هیچ گاه از رفتار و کردارش دور نمیشد.
پدر شهید درباره گرایشات قرآنی شهید صدرزاده چنین توضیح داد: وی تمام روزش را با یاد شهدا سپری میکرد، چون معتقد بود که یاد شهدا بودن از توصیههای اکید قرآن است و برای همین هر گاه روزی از یاد شهدا غافل میماند، فردایش را روزه میگرفت و درباره تلاوت قرآن هم همین اندازه بگویم که هر روز چندین بار به تلاوت قرآن مشغول میشد، حتی این روش زندگی را به خانواده خود توصیه میکرد.
وی اضافه کرد: دختر کوچک این شهید هم اکنون 4 جزء از قرآن را حفظ است؛ این اتفاق نیز تنها به خواست پسر شهیدم انجام شده، زیرا همیشه تاکید داشت که قبل از هر چیزی دخترش حافظ قرآن کریم شود. روش وی نیز برای تشویق فرزندش این بود که با حفظ هر آیه از قرآن به وی جایزهای اهدا میکرد.
پدر شهید صدرزاده درباره ارادت فرزندش به امام حسین(ع) چنین اظهار نظر کرد: یاد و عشق به امام حسین(ع) تمام وجود فرزندم را فرا گرفته بود. وی در کوچکترین کارهایش از امام حسین(ع) یاری میخواست؛ در کلامی وی از عشاق امام حسین(ع) بود که جانش را برای دفاع از حرم خواهر امام حسین(ع) فدای اباعبدالله کرد. درباره فعالیتهای قرآنی وی نیز باید بگویم که همیشه در مسجد محل که خود و دوستانش بانی ساخت آن بودند، کلاسهای آموزش قرآن برگزار میکرد و میگفت بچههای ما از همان کودکی باید با قرآن انس بگیرند. اگر این اتفاق رخ دهد، بسیاری از آسیبها دامان آنها را نخواهد گرفت.
پس از سخنان پدر شهید، همسر شهید صدرزاده نیز در سخنانی اینگونه اظهار نظر کرد: درباره خصوصیات اخلاقی همسر شهید حرف زدن، کار راحتی نیست، زیرا صفات نیکوی وی بسیار زیاد بود که در حوصله این جلسه نمیگنجد، اما به اختصار و با توجه به شرایط جامعه به چند نمونه از آنها اشاره میکنم. نخستین ویژگی نیکوی شهید صدرزاده قرآنمحوری او بود. وی در کوچکترین کارهایش از قرآن مدد میگرفت و برای همین اخلاق بسیار نیکویی داشت. با کسی تندی نمیکرد و بسیار مهربان بود. این ویژگی مثبت نیز باعث شده بود که وی نزد غریب و آشنا محبوب باشد.
وی ادامه داد: نزدیک به 9 سال با شهید صدرزاده زندگی کردم. طی این مدت حتی یک بار هم از وی بیاحترامی ندیدم، چون این شهید بزرگوار معتقد بود که احترام و عزت گذاشتن به خانواده، یکی از مهمترین توصیههای قرآن و ائمه(ع) است؛ البته به دلیل مشغله زیادی که داشت، کمتر در خانه بود، اما همان اندازه که در خانه حضور داشت، محفل خانه گرم و نورانی بود.
همسر شهید درباره مردمدوستی شهید صدرزاده گفت: عشق به مردم و خدمت به آنها به ویژه طبقه مستضعف از علایق شهید صدرزاده بود، برای مثال پارکی در محل ما وجود داشت که محل تردد اراذل و اوباش بود. وی با تلاش آن پارک را از حضور چنین افرادی پاک و آنجا را به محلی برای آموزش قرآن تبدیل کرد. در ضمن وی تلاش میکرد در حد توان و قدرتش به افراد فقیری که میشناخت کمک کند، اما اگر خودش هم توان کمک کردن نداشت، از خیرین کمک میطلبید.
وی در بخش دیگری از سخنانش اذعان کرد: محبوبیت شهید صدرزاده تنها به زمان حیاتش مختص نمیشد، بلکه بعد از شهادت نیز وی همچنان مورد احترام مردم است، حتی میتوان گفت محبوبیت این شهید قرآنی پس از شهادت دو چندان شده است.
این همسر شهید ادامه داد: صدرزاده با اینکه فرمانده گردان بود، همیشه در نبرد پیش روی افرادش حرکت میکرد، چون معتقد بود که یک فرمانده واقعی کسی است که پیش از سربازانش سینه خود را پیش دشمنان سپر کند.
وی تاکید کرد: از خدا میخواهم تا بتوانم دو فرزند این شهید را به بهترین نحو تربیت کنم و روز قیامت نزد همسرم سربلند باشم. البته معتقدم توجه این شهید به خانواده خود بعد از شهادت نیز ادامه دارد و ما از الطاف وی بهره میبریم.
همسر شهید صدرزاده در انتهای سخنانش تاکید کرد: هر انسانی نقشهای متفاوتی در زمان حیاتش ایفا میکند، ممکن است در یک موقعیت پدر باشد، یا در موقعیت دیگر فرزند، برادر و ...، اما مهم آن است که بتواند در تمامی نقشها، ارزشهای اسلامی را رعایت کند؛ این ویژگی در وجود همسر شهیدم هویدا بود و وی در تمامی نقشهای اجتماعی و خانوادگی خود یک مسلمان واقعی و عاشق قرآن بود.
در پایان این گزارش دختر 8 ساله این شهید اشعاری در مدح شهدای مدافع حرم قرائت کرد. سپس لوح سپاسی به رسم یادبود به این خانواده اهدا شد.