به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، سیدجواد هاشمیان، معاون امر به معروف دولت به مردم ستاد امر به معروف و نهی از منکر، به روایتی از امام رضا(ع)، اشاره کرد و گفت: آسیبی که امروز جامعه به آن گرفتار شده، بیتفاوتی است و امام رضا(ع) در این باره میفرماید که آسیب جامعه این است که امری را به دیگری واگذار کنیم.
وی افزود: امروزه ما در تهاجم شلیک امواج بیگانگان هستیم و اراده آنها این است که امواج را در مغزها، خانوادهها و در ملتها تأثیر کنند و حساسیتها را نسبت به ارزشهای دینی و اخلاقی از جامعه بگیرند و ما را نسبت به این آمارها و ارزشها بیهویت کنند.
معاون امر به معروف دولت به مردم ادامه داد: اطرافیانمان گرفتار این امواج فرهنگی شدهاند و در مهمانیها این امواج حضور دارند و ما را سرگرم کردهاند.
وی بیان کرد: اهل خانواده گرفتار این تهاجم شدهاند و به دادگاه کشیده شدهاند و شاهد طلاقهای بسیار هستیم. ما آنچنان سرگرم این امواج هستیم که نسبت به پیرامون آن بیخبریم.
هاشمیان اظهار کرد: در فضای اداری، برخی از منکرات دیده میشود و همکاران شاهد آن هستند در حالی که منکرات را تذکر نمیدهند و میگویند دیگری تذکر دهد. این یک آسیب جدی است و اگر این اتفاق در جامعه شکل بگیرد، یعنی جامعه با خدا اعلام جنگ کرده است.
وی بیان کرد: صلیب سرخ اعلام کرده است که امروز بزرگترین تراژدی، سونامی ژاپن نیست بلکه بیتفاوتی انسانها نسبت به خود، پیرامون و دنیایی که در آن زندگی میکنند، است.
معاون امر به معروف دولت به مردم ستاد امر به معروف و نهی از منکر تصریح کرد: مقام معظم رهبری در سال 72 تهاجم فرهنگی را هشدار دادند و فرمودند که دچار غارت فرهنگی و شبیخون فرهنگی شدهایم. ایشان زنگ بیدار باش را برای نخبگان و فرهیختگان به صدا درآوردند و عنوان کردند که یکی از راههای مقابله با تهاجم فرهنگی، امر به معروف و نهی از منکر است.
وی ادامه داد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر از همان روزها با حضور بزرگان نظام شکل گرفت تا به واسطه این فریضه و با کمک نخبگان و فرهیختگان و با حضور پرشور مردم مانع شبیخون شوند.
هاشمیان اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر برای نهادینه کردن تفکر انتقادی در جامعه است و برای تحقق این امر باید مهارتهای نقد دلسوزانه، پذیرش نقد، رفع موانع برای نقدپذیری را در جامعه تقویت کنیم.
وی بیان کرد: کارکردهای امر به معروف و نهی از منکر شامل تقویت فرهنگ انتقاد سیستماتیک در اداره، تقویت فرهنگ مشکلیابی در سازمان، تقویت مسئولیتپذیری اداری، تقویت مسئولیتپذیری اداری، تقویت فرهنگ شهروندمداری، بسیجی، جهادی، تقویت مسئولیتپذیری اداری، تقویت فرهنگ محبت و مهربانی، تقویت فرهنگ مدارا و تعامل با مردم و همکاران است.
معاون امر به معروف دولت به مردم ستاد امر به معروف و نهی از منکر تصریح کرد: در حوزه فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر طی دو سال، 30 همایش علمی را برگزار کردیم که باید این امر ادامه یابد.
وی بیان کرد: ما باید در راستای جذاب سازی فریضه امر به معروف و نهی از منکر تلاش کنیم و این موضوع را در جامعه جا بیندازیم که مردم عاشق امر به معروف و نهی از منکر شوند.
هاشمیان اظهار کرد: ما باید در نظام اداری کشور و حوزه امر به معروف و نهی از منکر به جایگاهی دست یابیم که این فریضه تبدیل به یک رفتار سازمانی شود.
وی افزود: ما متأسفانه در ورود به فریضه امر به معروف و نهی از منکر ضعیف عمل کردهایم و برخیها به بهانه امر به معروف و نهی از منکر، امر به معروف را به عنوان یک چماق در جامعه نشان میدهند در حالی که خروجی آن باید توجه به مهربانی در میان مردم باشد.