کد خبر: 3524365
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۶
افراسیابی:

تعداد کانون‌های دیجیتال مساجد افزایش نخواهند یافت

گروه فضای مجازی: هم‌اکنون با توجه به وضعیت بودجه‌ای ضعیف و عدم اعتبار برای افزایش تعداد، امکان اضافه شدن کانون‌های فرهنگی دیجیتال مساجد تا پایان سال را نداریم و اگر این اعتبارات به مجموعه تزریق شود، توفیقاتی را خواهیم داشت.

مهدی افراسیابی، مدیر شبکه ملی فرهنگ، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به تشکیل کانون‌های فرهنگی دیجیتال در سراسر کشور گفت: براساس تفاهم‌نامه منعقده فیمابین ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و شبکه ملی فرهنگ قرار بود 150 مرکز فرهنگی دیجیتال در کنار مساجد در قالب کانون‌های فرهنگی دیجیتال ایجاد شود.

وی ادامه داد: 150 مرکز فرهنگی دیجیتال مورد نظر طبق تفاهم‌نامه تشکیل شد و علاوه بر این تعداد، 61 مرکز دیگر اضافه بر آن را توانستیم افزایش دهیم و هم ‌اکنون شاهد فعالیت 211 مرکز کانون فرهنگی دیجیتال در کل کشور هستیم.

افراسیابی اظهار کرد: هم‌اکنون با توجه به وضعیت بودجه‌ای ضعیف و عدم اعتباربرای افزایش تعداد، امکان اضافه شدن کانون‌های فرهنگی دیجیتال مساجد تا پایان سال را نداریم و اگر این اعتبارات به مجموعه تزریق شود، توفیقاتی را خواهیم داشت.

وی بیان کرد: ما بیشتر درحال آموزش مراکز موجود و تشویق آنها به سمت تولید محتوای دیجیتال در قالب انیمیشین، بازی‌های رایانه‌ای، نرم‌افزارهای فرهنگی، کاربردی، فنی- مهندسی هستیم.

افراسیابی اظهار کرد: بخشی از رسالت کانون‌های دیجیتال مساجد این است که مردم را در حوزه سواد رسانه‌ای آگاهی بخشیده و ایشان را با فرصتها و تهدیدهای موجود در این فضا آشنا کنند که در این زمینه کانون‌ها برنامه‌های مختلفی را اجرا می‌کنند.

وی بیان کرد: همایش سواد رسانه‌ای و مسئولیت‌های اجتماعی از دیگر برنامه‌هایی بوده که در راستای ارتقای سطح سواد رسانه‌ای است و قرار بر این شده تا برنامه‌های مدونی داشته باشند و به طور جدی بر این موضوع فعالیت کنند.

مدیر شبکه ملی فرهنگ تصریح کرد: همه ما موظفیم به هر شکلی بتوانیم نگاه‌مان به مسجد همان جمله معروف امام خمینی(ره) مبنی بر این که مسجد سنگر است، باشد. همچنین در زمان پیامبر(ص) محوریت عموم فعالیت‌ها در مسجد خلاصه می‌شد و ما همه به عنوان یک مسلمان وظیفه داریم که در رونق مسجد و این خانه خدا سهمی در انجام فعالیت‌ها داشته باشیم.

وی بیان کرد: در شبکه ملی فرهنگ یکی از سیاست‌ها این است که در کنار مساجد جذابیت‌هایی را برای جذب جوانان و نوجوانان داشته باشیم، کمااینکه توفیقات بسیار خوبی در استان‌ها به همین واسطه و با برگزاری مسابقات رایانه ای با عنوان جام خلیج فارس، مسابقات وبلاگ‌نویسی وامثال آنها داشته‌ایم.

افراسیابی اظهار کرد: متأسفانه شبکه ملی فرهنگ هنوز خوب معرفی نشده است و رسانه‌ها باید در معرفی این شبکه مویرگی که در سراسر کشور اعضا فعالی دارد تلاش کنند. همچنین هر کانونی که توانایی فعالیت دیجیتالی داشته باشد، ما مجوز آن را صادر خواهیم کرد.

captcha