وی بر ضرورت تبدیل نقشه مهندسی فرهنگی کشور به سند مشترک قابل اجرا میان تمام دستگاههای فرهنگی مخاطب سند تأکید و تصریح کرد: نقشه راه ذیل سند در زمینههای مختلف باید تهیه شود. به عنوان مثال سند سینما و موسیقی با بهرهمندی از نظر متخصصان مدتها است که در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی آماده شده است اما نیاز به عبور از ستاد راهبری نقشه مهندسی فرهنگی دارد.
وی با تأکید بر اینکه اگر ستاد راهبری نقشه مهندسی فرهنگی کشور پیش از این تشکیل شده بود بسیاری از حوزهها به انسجام و برنامه مشخص رسیده بودند اظهار کرد: بنابراین نیاز امروز ما راهاندازی هر چه سریع تر ستاد راهبری نقشه مهندسی فرهنگی کشور است.
وی در ادامه افزود: با ایجاد ستاد راهبری نقشه مهندسی فرهنگی، سیاست گذاری منسجمتر و حمایتهای بهتری از فعالیتهای فرهنگی صورت میگیرد و فعالان این عرصه از مشوقهایی خوبی برخوردار میشوند، همچنین عرصه برای تربیت نیرو برای آینده نیز مهیا میشود.
وی تلاشهای صورت گرفته در عرصه فرهنگی را نیازمند تعریف هدف واحد و اثرگذاری کلان دانست و گفت: هم گرایی و انسجام دستگاههای فرهنگی برای انجام فعالیت اثرگذار نیاز به ایجاد ستاد راهبری نقشه مهندسی فرهنگی دارد. اکنون به لحاظ کمی و کیفی نقشه راه تحولات فرهنگی منطبق با افق 1404 را در دست داریم اما نیاز به عزم همگانی برای اجرایی کردن آن با در کنار یکدیگر قرار گرفتن در قالب ستاد راهبردی داریم.