محمد مهدی بحرالعلوم، رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، اظهار کرد: در این مرکز برنامه جامع عملیاتی فعالیتهای قرآنی دانشگاهها تدوین و به آنان ابلاغ شده است که در این برنامه به سه حوزه مرسوم فعالیتهای قرآنی توجه شده است.
وی افزود: در این سند مشترک، اولین حوزه، حوزه تبلیغ و ترویج فعالیتهای قرآنی است که در سطح اساتید، دانشجویان، کارکنان و خانوادههای آنان صورت میگیرد و فعالیتهایی مانند جشنواره قرآن و عترت، کرسیهای تلاوت و نمایشگاههای قرآنی را در بر میگیرد.
بحرالعلوم یکی دیگر از حوزههای فعالیتهای قرآنی وزارت بهداشت را حوزه آموزش قرآن کریم عنوان کرد و گفت: در این حوزه سه رویکرد عمده وجود دارد که آموزش نیروهای خاص را شامل میشود و برای آنان دورههای تربیت معلم قرآنی و در حوزه دوم آموزش های عمومی قرآن شامل حفظ، قرائت، روخوانی قرآن و دیگر رشتههای قرآنی برای عموم افراد آموزش داده میشود.
وی ادامه داد: در حوزه سوم که حوزه جدیدی است آموزشهای جامع قرآنی در نظر گرفته شده که معلمان قرآنی بتوانند با آموزشهای پیشرفتهای که میبینند همزمان موضوعات مختلف قرآنی با روشهای مدرن را تدریس کنند.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت تأکید کرد: یکی دیگر از حوزههای قرآنی در وزارت بهداشت که مسئولان وزارت بهداشت به ویژه وزیر محترم بهداشت به آن اهتمام جدی دارند، حوزه پژوهش قرآن کریم در زمینههای پزشکی و سلامت است که بودجه خوبی نیز برای آن در نظر گرفته شده است.
وی یادآور شد: مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با تشکیل مجمع حافظان و قاریان قرآن که متشکل از دانشجویان، اساتید و کارکنان است از نظرات و ایدههای همه فعالان قرآنی در دانشگاههای علوم پزشکی استفاده میکند.