کد خبر: 3545043
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۲
کولیوند در غرفه ایکنا عنوان کرد:

2200 پایگاه اورژانس و 14 هزار نیرو از سلامت زائران اربعین مراقبت می‌کنند

گروه سلامت: رئیس کمیته بهداشت و درمان راهپیمایی اربعین ضمن حضور در غرفه ایکنا در نمایشگاه مطبوعات آخرین اقدامات بهداشتی و درمانی به زائران اربعین را تشریح کرد.

پیرحسین کولیوند رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ضمن بازدید از غرفه خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در نمایشگاه مطبوعات در رابطه با آخرین اقدامت بهداشتی و درمانی به زائران اربعین حسینی اظهار کرد: وزارت بهداشت مسئولیت بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی را بر عهده داشته و همزمان سازمان‌های پدافند غیرعامل، شهرداری تهران، بسیج جامعه پزشکی و ستاد کل نیروهای مسلح نیز در این راستا همکاری می‌کنند.

وی افزود: مسئولیت‌های این ستاد شامل مدیریت بیماری‌های واگیر، نظارت بر بهداشت محیط و ارائه خدمات فوری پیش بیمارستانی، انتقال مجروحان و بیماران، مدیریت مراکز درمانی بستری و سرپایی مقابله با بیوتروریسم است.

کولیوند بیان کرد: اهداف این کمیته، پوشش جاده‌های مواصلاتی کل کشور از مرزهای پاکستان، افغانستان و همه استان‌های کشور ما تا سه نقطه مرزی  مهران، چزابه و شلمچه با 2200 پایگاه و 14هزار نفر نیروی تکنسین پزشکی است.

2200 پایگاه اورژانس و 14 هزار نیرو از سلامت زائران اربعین مراقبت می‌کنند

رئیس اورژانس عنوان کرد: هماهنگی بین دستگاه‌ها برای افزایش توان برخورد با حملات تروریستی و حوادث پر تلفات هم جزء اهداف کمیته بهداشت و درمان اربعین است؛ ضمن اینکه برنامه‌های آموزشی سلامت زائرین بخش دیگری از این اهداف را تشکیل می‌دهند.

کولیوند در ادامه بیماران مسری پرداخت و اظهار کرد: برای انتقال بیمارانی که لازم است بستری شوند  آن‌ها را سریعا به نقطه صفر مرزی انتقال می‌دهیم ضمن اینکه تمهیدات لازم در مرزها و بیمارستان‌ها انجام شده است.

وی افزود:  4 فروند بالگرد در مرز مهران، چزابه و شلمچه مستقر شده و 7 بیمارستان صحرایی در سه منطقه  مرزی خواهیم داشت. 20 بیمارستان پشتیبان حلقه اول بیمارستان‌های صحرایی ما خواهند بود. 3 مرکز هدایت عملیات داریم که 61 تیم بهداشت  و 41 تیم مبارزه با بیماری‌ها خدمات اصلی خود را ارائه می‌کنند.

رئیس اورژانس  کشور با اشاره به حضور  تیم های پزشکی در مرزهای اصلی افزود: تعداد زیادی از متخصصان اورژانس، جراحی مغز و اعصاب، گوش و حلق و بینی، جراح عمومی، متخصص ارتوپد،، متخصص قلب، متخصص داخلی، زنان زایمان و سایر تخصص های دیگر به صورت داوطلبانه در این تیم ها حضور خواهند داشت.

 وی افزود: همچنین از پرستاران بخش ویژه و دیالیز، کارشناسان بیهوشی، آزمایشگاه و دیگر کارشناسان نیز در مناطق مرزی حضور خواهند داشت.

کولیوند ادامه داد: ستاد کل نیروهای مسلح از طرف سپاه یک بیمارستان صحرایی در مرز مهران با 64 تخت و با تجهیزات کامل مطابق بالاترین استانداردها در مهران دایر می‌کنند.

رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین اعلام کرد: ارتش جمهوری اسلامی هم یک بیمارستان صحرایی با 32 تخت در مرز چزابه و شلمچه برپا می‌کند.ضمن اینکه 2 بیمارستان اهواز و کرمانشاه هم پشتیبان این بیمارستان های صحرایی هستند.


ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۸/۲۲ - ۱۰:۲۰
0
0
اقدامات پیشگیرانه هر چقدر بیشتر باشد درصد وقوع حادثه کمتر رخ می‌دهد
captcha