محمد مهدی بحرالعلوم، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، از برگرداندن توازن به فعالیتهای قرآنی در دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد و تصریح کرد: سابقه فعالیتهای قرآنی در وزارت بهداشت نشان میدهد عمده فعالیتهای این مرکز تبلیغی بوده، در حالیکه باید موازنهای بین آموزش، پژوهش و تبلیغ که هر سه آنها برای ترویج و توسعه فعالیتهای قرآنی مهم است، صورت بگیرد.
بحرالعلوم افزود: گامهایی برای ایجاد این موازنه و توسعه قرآن پژوهی و طب تعریف شده که مهمترین آن در سال 96 اتفاق میافتد، در سطح کشوری همایشهایی طراحی شدهاند که یکی از آنها همایش نظام سلامت در اسلام بوده و دیگری همایشی بود که جهاد دانشگاهی با عنوان مطالعات بین رشتهای قرآن برگزار کرد تا پایان سال 96 نیز همایشهای دیگری برگزار میشوند.
وی عنوان کرد: در سطح دانشگاهی نیز کارگاههای روش تحقیق قرآن و سلامت و کارگاه آشنایی با جریان دینی و طب نیز برگزار میشوند.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت همچنین از راهاندازی بانک جامع پژوهشهای بین رشتهای قرآن و سلامت خبر داد و گفت: در حال راهاندازی یک بانک جامع پژوهشهای قرآن و طب که در سطح بینالمللی انجام شدهاند هستیم و امیدواریم تا پایان امسال این کار انجام شده و بتوانیم در سالهای بعد نیز همچنان بر داشتههای این بانک بیافزاییم.
وی تأکید کرد: اینکارها نیاز به یک همدلی داشته تا بتوانیم در ستاد وزارتخانه و دانشگاهها به یک همفکری برسیم و هم اینکه مسائل مالی و اجرایی آن هماهنگ شود این تازه آغاز کار ما بوده و امیدواریم تا پایان سال 96 گزارشی از این اقدامات داشته باشیم.
بحرالعلوم یادآور شد: پشت این همایشهایی که اجرا شده کارگروههایی وجود دارد که شامل اساتید دانشگاههای الهیات و علوم پزشکی است آنها این همایشها را رصد میکنند تا همایشهایی باشند که از هم منفک نبوده با هم دیگر در ارتباط باشند
وی در پایان اذعان کرد که موضوعات پژوهشی زود بازده نیستند و به زمان نیاز دارند، آنها موضوعات عمیقی بوده و امیدواریم بتوان از آنها نتایج خوبی به دست آورد.