حجتالاسلام و المسلمین حسین محققیان، عضو ستاد برپایی مراسم احیای نیمه شعبان در گفتو گو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: مراسم احیای نیمه شعبان توسط جمعی از طلاب با محوریت مسجد امام حسن عسکری(ع) در چندین سال قبل آغاز شد و امروز به شجره طیبهای تبدیل شده است.وی افزود: طی 13 _ 14 سال گذشته به تدریج و با سپری کردن دوره غربت این طرح، این مرسم در حال جا افتادن و تحکیم در بدنه جامعه است و این در حالی است که در ابتدای آغاز وقتی طرح را عنوان میکردیم باور تحقق آن برای بسیاری بعید بود.
محققیان با بیان اینکه این مراسم سالانه در این مسجد در حال برگزاری است تصریح کرد: بیش از سه هزار نفر از مردم و به ویژه فضلا و طلاب حوزه در این مراسم حضور دارند و از ساعت 24 تا نماز صبح از برنامههای درنظر گرفته شده بهرهمند میشوند.
عضو ستاد احیای نیمه شعبان با بیان اینکه به تدریج حرم حضرت معصومه(س)، مسجد جمکران و امامزادگان نیز به این جمع پیوسته و آن را اجرا میکنند بیان کرد: کتاب دعای مخصوص اعمال این شب نیز چاپ و منتشر شده است.
محققیان افزود: با رایزنیهای صورت گرفته با المصطفی(ص)، این مراسم در مدارس علمیه داخل و خارج کشور که طلاب غیرایرانی حضور دارند نیز برپا میشود.
وی با اشاره به برخی اعمال این مراسم گفت: مراسم از ساعت 24 آغاز میشود و دعای کمیل، سخنرانی، مدیحهسرایی و مناجات شعبانیه از جمله برنامههای این مراسم است و وعده سحری نیز به حاضران برای گرفتن روزه روز نیمه شعبان نیز داده خواهد شد.