کد خبر: 3600603
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۶

شش ماه تلاش برای ثبت سرگذشت شهید غنی‌پور

گروه ادب: کتاب «قلمی به رنگ خاک» عنوان اثری با پژوهش و تدوین گلعلی بابایی است که به سرگذشت شهید حبیب غنی‌پور می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، «قلمی به رنگ خاک» سرگذشت‌نامه شهید حبیب غنی‌پور است که گلعلی بابایی،‌ پژوهش و تدوین آن را برعهده داشته و به سال‌های 43 ـ 65 مربوط می‌شود.

کتاب حاضر در 12 فصل تدوین شده است که حکایت مسجد ما،‌ نهضت ادبی،‌ بهار در زه کلوت،‌ فراغ فرهاد،‌ ماه همراه بچه‌ها،‌ حبیب معلم، با حبیب در شبه جزیره فاو، در سوگ محمود، مهران؛ شهر آرزوها،‌ شوق پرواز، آخرین نصیحت‌ها و تصاویر، عناوین فصل‌ها را تشکیل می‌دهد.

مولف در یادداشتی گفته است: از سال‌ها پیش که در حوزه ادبیات مکتوب،‌ کار مستندنگاری جنگ را شروع کردم،‌ شاید یکی از دغدغه‌های شخصی‌ام،‌ نوشتن پیرامون مسجدی بود که هر چه امروز دارم، از برکت حضور در آن مسجد و هم‌نفسی با جوانمردانی بود که به آن خانه باصفای خدا رفتن و آمد داشتند.

زندگی حبیب،‌ یعنی سرگذشت مسجد جوادالائمه(ع). نویسنده با نگارش این کتاب،‌ با یک تیر دو نشان زده است؛ هم داستان حبیب و هم مسجد جوادالائمه(ع) را بیان کرده.

کتاب «قلمی به رنگ خاک» به پیشنهاد واحد نشر سازمان بسیج هنرمندان به گلعلی بابایی داده شد؛ البته نه با این رویکرد که خاطرات مربوط به مسجد جوادالائمه را بنویسد،‌ بلکه باید به ثبت خاطرات شهید حبیب غنی‌پور می‌پرداخت.

این اثر حاصل پژوهش و تلاش شبانه‌روزی برای مدت شش ماه بوده است. البته نویسنده اعتقاد دارد که آنچه در این کتاب آمده است، بیانگر تمام وجوه شخصیتی این شهید نیست.

در بخش پیشگفتار که خود شامل چند عنوان با اشاره به تاریخ وقوع خاطرات است،‌ به سرگذشت شهید در اسفند 65 که خبر شهادت حبیب در محل می‌پیچد، 19 اسفند 65؛ معراج شهدای تهران که به خاطره‌ای درباره پیدا کردن پیکر شهید غنی‌پور در میان دیگر پیکرها اشاره دارد،‌ 20 اسفند 65؛ مسجد جوادالائمه(ع) درباره لحظه خداحافظی با پیکر شهید غنی‌پور و اسفند سال 93 و پس از یازده سال از شهادت حبیب، با کوشش اهل مسجد و از جمله زنده‌یاد امیرحسین فردی جشنواره‌ای با عنوان کتاب سال شهید غنی‌پور پایه‌گذاری شد می‌پردازد.

این کتاب در هزار نسخه،‌ به بهای 24 هزار تومان و در 440 صفحه به صورت مصور منتشر شده است.

captcha