نگاهی به نمایشگاه قرآن در چهارمین شب/
از کمرونقی هنر تا شلوغی غرفههای حجاب و عفاف
گروه ادب: چهارمین روز بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن با بازدید مخاطبان گسترده در بخشهای گوناگون برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن که از 8 تا 26 خردادماه در مصلای امام خمینی(ره) برگزار می شود، امشب چهارمین روز برگزاری خود را سپری میکند.
این نمایشگاه از بخشهای گوناگونی چون نشر مکتوب، هنری، صنایع دستی، حجاب و عفاف، کودکان و ... تشکیل شده است. مخاطبان با ورود به شبستان مصلای امام خمینی(ره) با بخش هنری مواجه هستند. بخشی که آثار خوشنویسی، نقاشی و مینیاتور از هنرمندان مختلف به نمایش گذاشته شده است. هنرمندانی نیز طی برگزاری نمایشگاه در این بخش حضور یافته و به صورت کارگاهی به ارائه هنر خود می پردازند. قرآن های نفیس خطی نیز مربوط به موزه امام علی(ع) و موزه ملی ملک در این بخش به چشم می خورد.

با توجه به اینکه آثار ارزشمندی در این بخش به نمایش گذاشته شده است، اما استقبال کمی را از سوی مخاطبان شاهد هستیم که میتوان گفت بخش هنر با رونق کمی نسبت به بخشهای دیگر همراه است.
بخش دیگر نشر مکتوب است که اغلب مخاطبانی که مراجعه می کنند به دنبال کتاب های قرآن هستند و در این بخش می توان قرآنهایی با طرحها، جلدها، ترجمه ها و خط های متنوع را دید و براساس نیاز خود انتخاب کرد.
یکی از نکات مهم در رابطه با بخش نشر مکتوب، استقبال نه چندان زیاد مخاطبان از این بخش است؛ چرا که از برگزاری سی امین نمایشگاه کتاب تهران زمان زیادی نمی گذرد و برخی ناشران نیز به همین دلیل عنوان می کنند که تمایل چندانی نداشتند در این نمایشگاه حضور یابند و برخی نیز حتی حاضر نشدند گزارشی از غرفه خود ارائه دهند.

بخش دیگر صنایع دستی و بخش حجاب و عفاف است که ازدحام جمعیت در آن چشمگیر است و این بخش را تبدیل به بازار کرده است، شاید گستردگی این بخش نقطه قوت نمایشگاه قرآن باشد که توانسته مخاطبان بسیاری را به سوی خود جلب کند، اما به نظر می رسد بخشهای دیگر را تحت شعاع خود قرار داده است.
البته می توان این موضوع را نیز مورد توجه قرار داد که معرفی و تبلیغ این بخش سبب شناخت و به تبع آن استقبال مخاطبان شده است.