به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، بیستوهشتمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم تصاویر و لحاظ خاص زیادی دارد. حضور افراد به همراه خانواده و همراهی کودکان و نوجوانان با پدران و مادران خود هر یک تصویر نابی از پیوند خانوادهها با ارزشها و سنتهای دینی و قرآنی است.
سفرههای افطاری خانوادهها در گوشه و کنار محوطه مصلای امام خمینی (ره) و حتی در خلوتترین نقاط نمایشگاه نمایشی از سادگی و همدلی سفرههای خانواده ایرانی است.
نوای اذان مغرب که در فضای معنوی مصلای طنینانداز میشود، نمازخانه تعبیه شده در نمایشگاه قرآن چه با حضور کسانی که قبل از افطار نماز مغرب را به جا میآورند و چه با حضور کسانی که بعد از افطار راهی نمازخانه میشوند مملو از اهالی شهر رمضان است.
در محوطه تقریبا بزرگی که برای نمازخانه پیشبینی شده، گاهی گروه گروه و گاهی فرد فرد نماز مغرب و عشا اقامه میشود. حسن فضای نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم است که در میان غرفهداران، بازدیدکنندگان و مخاطبان نمایشگاه روحانیان زیادی رفت و آمد میکنند، برای همین بهانه برای اقامه نماز جماعت زیاد است.
کافی است فردی که ملبس به لباس روحانیت است در گوشهای خلوت کند و قامت ببندد؛ جمعیتی که دست و رو شسته و آماده خواندن نماز هستند، تکبیرگویان خود را میرسانند تا نمازشان جماعت شود و نکند که جمعشان، فرد شود.
نماز تمام شده اما عدهای تازه وارد نمازخانه میشوند. در میان آنها حتما یک روحانی نیز وارد میشود. جمعیت منتظر میشوند تا ببینند فرد روحانی و آنکه قرار است امام جماعت آنها بشود، کجا مستقر میشود. نماز جماعت دیگری به سرعت شکل گرفته است. نمازجماعتهای خودجوش یکی پس از دیگری گاه با چند نفر و گاه با دهها نفر شکل میگیرد. حتی اگر خود امام جماعت هم نداند، جمعیتی به او اقتدا و سکوت کردهاند تا پس از حمد و سوره امام جماعت، راکع و ساجد شوند.