همچنین، این مراسم قرآنی و معنوی با حضور مسئولان نمایشگاه و نیز حجت الاسلام والمسلمین مرتضی واعظ جوادی آملی، رئیس بنیاد ملی اسراء و فرزند آیت الله العظمی جوادی برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین واعظ جوادی آملی در این مراسم طی سخنانی با اشاره ماه مبارک رمضان به عنوان ماه نزول قرآن اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان و در آستانه سید لیالی شب قدر و آستانه نزول سید کتب که قرآن است قرار داریم. حضور چهره های قرآنی و ایمانی در چنین نشستی موجب تکریم و تعظیم قرآن عظیم است و بدون شک از شعائر بزرگ اسلامی محسوب می شود.
رئیس بنیاد ملی اسراء ادامه داد: آنانی که به قرآن و هر آن شخصی که به حقیقت قرآن و نزول و انتشار معارف، تفسیر، حفظ ، قرائت قرآن و ... مرتبط هستند و خود را برای گسترش و توسعه چنین فرهنگی آماده کردهاند، از برکات و عنایات الهی بهره مند هستند.
واعظ جواد آملی با بیان اینکه قرآن تجلی روح الهی است، تصریح کرد: بنا به فرموده امام علی (ع) خداوند در قرآن تجلی و ظهور کرد و همانگونه که در عالم تکوین خود را نمایاند در عالم تشریع نیز همین گونه بود و اگر کسی بخواهد خدا را مشاهده کند، قرآن ظرف نگرش به پروردگار عالم است.
رئیس بنیاد ملی اسراء در ادامه با بیان اینکه حتی رسول اکرم(ص) نیز این کتاب الهی را از جایگاه علی حکیم دریافت کرده است، افزود: ویژگی اصلی و فنی و اعجازی قرآن این است که در عین حال که از عالیترین تجلیات الهی محسوب می شود، قلب رسول اکرم(ص) حامل آن است.
وی در ادامه با بیان اینکه قرآن برای همه اعصار به ویژه برای جامعه امروز ما قابل درک و فهم است، تصریح کرد: قرآن کریم در عین حالی که عالیترین جلوه الهی است، قابلیت این معنا را دارد که برای بشر قابل فهم باشد.
رئیس بنیاد ملی اسراء در ادامه با طرح این مطلب که انسان امروز چگونه می تواند با قرآن ارتباط برقرار کند؟ اظهار کرد: خداوند متعال قرآن را به گونه ای آفریده است که برای همه اعصار است اما این بشر است که باید با علم و آگاهی به سراغ قرآن آید و از حقیقت قرآن به عنوان منبع وحیانی استفاده کند.