وی ادامه داد: «بر بال ملائک» که یک کار با حرکات فرم بود به موضوع امر به معروف و نهی از منکر میپرداخت و «وسوسههای موبایل» نیز به یک معضل اجتماعی و فرهنگی که استفاده بیرویه مردم از تلفنهای همراه و شبکههای اجتماعی است اشاره داشت؛ امری که شاید انجام امور دیگری همچون مطالعه، کسب دانش و حتی عبادت را از مردم در شرایط کنونی سلب کرده باشد.
سپهری در پاسخ به این پرسش ایکنا که فضای نمایشگاه را برای اجرای آثار نمایشی چگونه ارزیابی کرد گفت: متأسفانه این بخش با وجود قابلیت و ظرفیتهای زیادی که داشت فاقد تبلیغات و اطلاعرسانی جامعی بود و در هر نوبت اجرا شاهد استقبال چندان چشمگیری از سوی بازدیدکنندگان نبودیم.
وی تصریح کرد: آثاری که در این دوره از نمایشگاه قرآن هر شب در چند نوبت در حال اجراست ماهیتاً خیابانی است و یکی از ویژگیهای این گونه نمایشی ارتباطی است که باید میان بازیگر و مخاطبان آن صورت گیرد اما متأسفانه به جهت فضای نامناسبی که در اختیار گروههای نمایشی برای اجرا قرار گرفته است ارتباط عوامل اجرا با مردم به حداقل ممکن رسیده است.
این کارگردان تئاتر گفت: البته مسئولان توجیه بحقی دارند که قادر نیستند به گروههای نمایشی در داخل شبستان مصلی فضا برای اجرای نمایش بدهند چرا که به دلیل هم همه فضای نمایشگاهی عملاً اجرای نمایش که نیاز به تمرکز بازیگران دارد غیرممکن به نظر می رسد.
وی در پایان افزود: با این وجود مسئولان کمیته هنری باید به فکر باشند که از دورههای آتی نمایشگاه مکانی مناسب که هم مزاحمتی برای سایر بخش ها ایجاد نکند و هم سایر بخش ها در روند اجرای آثار اختلال ایجاد نکنند در فضای نمایشگاهی شبستان اختصاص دهد.