کد خبر: 3652518
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۵

60 مقاله برتر دومین همایش علمی بین‌المللی اربعین حسینی انتخاب شد

گروه جامعه: رئیس کمیته فرهنگی ستاد اربعین کشور با اعلام خبر ارسال 200 مقاله به دبیرخانه همایش اربعین حسینی، گفت: از این تعداد 60 مقاله برتر انتخاب شده است که در روزهای برگزاری همایش ارائه می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی الاربعین، رئیس کمیته فرهنگی ستاد اربعین کشور گفت: کمیته داروی دومین همایش علمی بین‌المللی اربعین حسینی در دانشگاه کربلا و دانشگاه علامه طباطبایی تشکیل و تاکنون حدود 200 مقاله از دانشمندان و اساتید عراقی و ایرانی به دبیرخانه همایش اربعین حسینی ارسال شده که از این تعداد 60 مقاله برتر انتخاب شده است.

احمدی خاطر نشان کرد: این 60 مقاله در سوم و چهارم آبان ماه در پی دو روز نشست‌های مختلف توسط اندیشمندان و اساتید دو کشور به سه زبان عربی، فارسی، انگلیسی ارائه می‌شود. همچنین این مقالات به تمام کتابخانه‌های جهان ارسال خواهدشد.

رئیس کمیته فرهنگی ستاد اربعین اعلام کرد: با توجه به برگزاری دومین همایش اربعین حسینی پیرو این همایش سومین همایش اربعین حسینی در سوم شعبان در اوایل اردیبهشت 1397 به صورت جهانی و از ملیت‌های مختلف برگزار خواهدشد در این همایش از دانشمندان و اساتید متخصص حوزه‌ علوم انسانی از کشورهای مختلف دعوت به عمل خواهد‌آمد.

همچنین در این راستا «ذکیانی» مسئول دبیرخانه دومین همایش بین‌المللی اربعین حسینی در دانشگاه علامه طباطبایی افزود: دومین همایش بین‌‌المللی علمی اربعین 3 و 4 آبان ماه ۱۳۹۶ در دانشگاه کربلا با همکاری ستاد فرهنگی اربعین کشور و دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود. این همایش با حضور بیش از 300 نفر از مسئولین عالی رتبه دو کشور و رئسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مؤسسات مرتبط و اندیشمندان تراز اول حوزه علوم انسانی دو کشور ایران و عراق برگزار می‌شود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی تاکید کرد: در حاشیه این همایش کمیسیون‌ها و نشست‌های تخصصی موضوعات همکاری بین دانشگاه‌ها ایران و عراق در حوزه‌های مختلف مورد بررسی قرار می‌گیرد و تفاهم نامه‌هایی بین این دانشگاه‌ها امضاء خواهدشد. عنوان‌های تخصصی این همایش عبارتند از: اربعین و چالش‌های فرهنگی جهان اسلام، شیوه‌های مواجه رسانه با پدیده اربعین، اربعین و دیپلماسی عمومی، آینده پژوهی و جهانی سازی و همگرایی، بررسی ابعاد تاریخی، اقتصادی، مدیریتی، اجتماعی و سیاسی اربعین.

ذکیانی تصریح کرد: رویداد عظیم پیاده روی اربعین فرصتی برای تبادل اندیشه‌ها با دانشمندان کشورهای اسلامی و غیراسلامی در حوزه‌های فوق است. انعکاس پیام اربعین به جهانیان لازمه ایجاد پشتیبانه علمی و حضور نخبگان در این عرصه برای تولید محتوای علمی حول این پدیده عظیم می‌باشد. هدف از برگزاری این همایش ایجاد کنگره اربعین حسینی و تبادل‌های علمی بین اساتید دانشگاه‌های دو کشور و ایجاد مرکز علمی پژوهشی و دبیر خانه دائمی همایش بین‌المللی اربعین حسینی است.

captcha