کد خبر: 3719436
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۴

لحظاتی با یکی از زیباترین غرفه های نمایشگاه قرآن تهران

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ برای دیدن این غرفه فقط باید دو چشم با خود برد تا زیبایی هنر عشایر و زیبایی رنگ‌های به کار رفته در آن را دید. اینجا رنگ‌ها یک به یک جلو می‌آیند تا چشمان خسته روزه دارانی که سر سفره قرآن آمده‌اند را نوازش کنند. باید به رنگ‌ها و فاخر بودن این همه سادگی دل داد.

لحظاتی با ساده‌ترین و زیباترین غرفه نمایشگاه قرآن

به گزارش ایکنا، بیست و ششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم این روزها در مصلی امام خمینی(ره) در حالی روزهای پایانی خود را سپری می‌کند که بسیاری از مراجعه کننگان این رویداد بزرگ فرهنگی بر این باور هستند که غرفه‌آرایی نمایشگاه به بهترین شکل ممکن صورت گرفته و به لحاظ بصری چند گام روبه جلو برداشته است.
شاید در میان این همه غرفه خوش رنگ و لعاب انتخاب زیباترین غرفه کمی سخت باشد اما هستند غرفه‌هایی که زیبایی متمایزتری نسبت به بقیه داشته باشند. در میان غرفه‌ها و بخش‌های اینچنین در بیست و ششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن غرفه‌ای کوچک در بخش آموزش و پرورش وجود دارد که بی‌انصافی خواهد بود اگر به عنوان یکی از زیباترین‌های این نمایشگاه از آن یاد نشود. 
برای دیدن این غرفه فقط باید دو چشم با خود برد تا زیبایی هنر عشایر و زیبایی رنگ‌های به کار رفته در آن را دید. اینجا رنگ‌ها یک به یک جلو می‌آیند تا چشمان خسته روزه دارانی که سر سفره قرآن آمده‌اند را نوازش کنند. باید به رنگ‌ها و فاخر بودن این همه سادگی دل داد.
حریم غرفه دارالقرآن عشایر حریم دلدادگی به قرآن در عین سادگی است. بازدیدکنندگانِ خسته از غرفه‌گردی‌ها زمانی که به اینجای تاریخ و جغرافیای مصلی و نمایشگاه قرآن می‌رسند دل در گروی طبیعتش اگر چه نه در واقعیت که در خیال می‌سپارند.
آرامشی عمیقی در این غرفه موج می زند و همین چشمان بازدید کننده‌ها را پابند کرده ‌است و «... وای بر روزی که دل پای نگاهی بدود».
اینجا رنگ‌ها در عین سادگی و به دور از هیچ تشریفاتی غنچه لب را به سمت چشم‌ها گشوده‌اند تا هر آنچه مخاطبان از زیبایی زندگی عشایری ندیده‌اند را روایت کند.
غرفه‌ای در نهایت سادگی و در عین حال زیبا و چشم‌نواز که به شدت رنگ و بوی طبیعی دارد و شاید همین طبیعی بودن آن است که باعث شده تا در بین انبوهی از رنگ‌های مصنوعی بیش‌تر به چشم بیاید.
سر و شکل غرفه خود معرف آن هست اما مسئولان برای اینکه مراجعه‌کنندگان بدون هیچ ابهامی با آن مواجه شوند، بر روی یک کاغذ و به معمولی‌ترین شکل ممکن عبارت «دارالقرآن عشایر» را نوشته‌اند که بود و نبودش کمکی به معرفی آن نمی‌کند چرا که جلوه بصری آن به حدی از جذابیت برخوردار و به حدی اختصاص به عشایر کشورمان دارد که بازدیدکننده حتی به آن عبارت نیز دقت نمی‌کند.
استفاده از اِلِمان‌های زندگی عشایری و رنگ‌های زیبایی که در آنها از ابتدای تاریخ تا کنون مورد استفاده قرار گرفته است، حس و حال خوبی به بازدیدکننده می‌دهد، بازدید کننده تا قبل از رسیدن به این غرفه با رنگ‌های اگرچه شاد و زیبا اما مصنوعی مواجه شده است؛ با دیدن غرفه دارالقرآن عشایر به یکباره از آن همه تصنع به دل طبیعت پرتاب می‌شود تا تغییر ماهیت و دوگانه‌ای زیبا را حس کند.
حسی متفاوت که برای لحظاتی مخاطب را از قلب تهران و مصلی امام خمینی(ره) به دل طبیعت و زیبایی‌های زندگی عشایری می‌برد. شاید برای همین است که هر مراجعه کننده با دیدن این غرفه ناخودآگاه توقف می‌کند.
در این غرفه که مسئول آن تأکید دارد نامش را چادر دارالقرآن عشایر بنامد، دانش آموزان عشایر شهرستان‌های استان تهران بر اساس برنامه‌ای که برای آنها در نظر گرفته شده است، حضور می‌یابند تا به اجرای تلاوت و ... بپردازند.
مسئول این غرفه در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا از تلاوت روزانه قرآن کریم توسط دانش آموزان خبر می دهد و می‌گوید: «در این غرفه تلاوت روزانه قرآن کریم صورت می‌گیرد و در روزهای خاصی دانش آموزان عشایری همراه با مربیان قرآنی می‌آیند تا علاوه بر تلاوت آموزش‌های لازم را نیز ببینند».
وی با اشاره به اینکه این غرفه راه افتاده است تا نشان داده شود که در نظام جمهوری اسلامی ایران برای عشایر نیز برنامه قرآنی در نظر گرفته شده است، از حضور و استقبال مردم از این غرفه خبر می دهد و می افزاید: «در روزهای ابتدایی نمایشگاه با توجه به اینکه هنوز درگیر امتحانات بودند دانش آموزان عشایر حضور نداشتند اما این حضور به مرور پررنگ تر شد. این دانش آموزان از مناطقی همچون جوادآباد و ملارد و .. در نمایشگاه قرآن حضور می‌یابند».
یادآور می‌شود، بیست و ششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم تا روز دوشنبه 14 خردادماه در مصلی امام خمینی(ره) دایر خواهد بود.

انتهای پیام 

captcha