کد خبر: 3720458
تاریخ انتشار : ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۲
شعاعی بیان کرد:

سهم ناچیز قرآن در شب نزول قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ یکی از قاریان بین‌المللی کشورمان با اشاره به اینکه انتظار می‌رود در شب نزول قرآن بیشترین برنامه‌ شب‌های قدر به تلاوت و تفسیر قرآن اختصاص یابد، گفت: در شب‌های قدر تنها شاهد سخنرانی و مداحی و برنامه‌هایی از این دست هستیم.

سهم ناچیز قرآن در شب نزول قرآن

علی اصغر شعاعی، قاری بین‌المللی کشور در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به اینکه همیشه در شب‌های قدر بهای کمی به قرآن داده می‌شود، ناراحت است، گفت: مردم در این شب به نوعی به قرآن کریم ظلم می‌کنند. فهرست برنامه‌های شب قدر دانشگاه‌ها و مراکز و اماکن مقدس را که بررسی می‌کردم متوجه شدم که در تمامی برنامه‌های هیچ برنامه‌ای برای قرائت قرآن و تفسیر آن در نظر گرفته نشده است.
وی با اشاره به اینکه برنامه‌های لیالی قدر بیش از شش ساعت به طول می‌انجامد، اما در این زمان طولانی هیچ جایگاهی برای تلاوت و تفسیر قرآن کریم در نظر گرفته نمی‌شود، افزود: شبی که قرآن نازل شده است، باید بیشتر از هر زمان دیگری قرآن تلاوت و تفسیر شود. اما فهرست برنامه‌ها را که نگاه کنیم شاهد چندین سخنرانی‌، مداحی، دعاخوانی و در نهایت قرآن به سر کردن هستیم و هیچ زمانی برای تلاوت و تفسیر قرآن نیست.
این قاری بین‌المللی با بیان اینکه علت این غفلت مشخص نیست، اظهار کرد: در شب قدر باید به میزانی از فضیلت قرآن گفته شود که فردای آن روز احساسِ جوانان و مردم نسبت به قبل بسیار بیشتر شده باشد. من به عنوان یک قاری قرآن در شب قدر کمترین دعوت‌ها را دارم و تنها شبی از ماه رمضان است که هیچ برنامه‌ای ندارم.
شعاعی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه از تمام مبلغان و علما می‌خواهم که از عظمت قرآن بیشتر بگویند و سهم قرآن را در شب قدر بسیار بالاتر ببرند و بسنده به قرآن به سر کردن نکنند، گفت: در یکی از ماه‌های رمضان و در شب قدر به یکی از شهرستان‌ها دعوت شدم و از من خواستند تا اجرای برنامه را برعهده بگیرم، زمانی که فهرست برنامه‌ها را مشاهد کردم متوجه شدم هیچ برنامه‌ای برای قرآن در نظر گرفته نشده است. اجرای آن برنامه را نپذیرقتم و زمانی که امام جماعت مسجد متوجه علت این کار شد بسیار متاثر شده و جای برنامه سخنرانی خود را به تلاوت و تفسیر قرآن کریم داد.
وی در ادامه تأکید کرد: شب‌های قدر شب‌های پیوند قرآن و عترت است و اگر می‌خواهیم در این شب عروج داشته باشیم دو بال پرواز ما که قرآن و عترت هستند باید هر دو وجود داشته باشند، اما قرآن نادیده گرفته می‌شود. برای عروج باید قرآن نیز باشد.
این قاری بین‌المللی کشورمان در بخش دیگری از صحبت‌های خود بیان کرد: ای کاش در کشور ما حق قرآن در شب قرآن پرداخته می‌شد. بهترین فرصت برای فرهنگ‌سازی قرآن شب قدر است، اما متأسفانه استفاده نمی‌شود. تا چه زمانی مردم باید با شنیدن صدای قرآن منتظر اعلام خبر درگذشت کسی باشند.
شعاعی در پایان اذعان کرد: من از تمام علما و مبلغان و رسانه‌ها درخواست دارم در شب قدر بیشتر به قرآن بپردازند. کمترین انتظار این است که قرآن در شب نزول قرآن مورد توجه قرار گیرد. قاریان و حافظان و علما باید دست به دست هم دهند تا مهجوریت قرآن را در شب قدر به پایان برسانند.

انتهای پیام

captcha