به گزارش خبرنگار ایکنا، همه فعالیتهای حول محور شهدا که توسط موزه دفاع مقدس دزفول، سپاه ، بسیج و ارتش انجام میشود، نیروهای خادمالشهدا انجام دهنده و اجرا کننده مراسمات هستند و هیچ چشم داشتی جهت درج حتی نام خادمین شهدا نیز در برنامهها ندارند.
تزئینات مراسمات تشیع پیکر مطهر شهدا، بستن دکور و تولید محتوا جهت یادوارهها، تعامل با رادیو جهت قرائت زندگینامه و وصیتنامه شهدای دزفول، تعامل با بنیاد شهید در خصوص تعویض پرچم مزارهای شهداء، ترمیم و رنگآمیزی سنگ قبور شهدا، دیدار با خانواده شهدا که به صورت هفتگی در چهارشنبه شبها، پیشنهاد نامگذاری کوچهها و خیابانهای فاقد نام شهر بنام شهداء، نصب تابلوی عکس شهدا با همکاری شهرداری درب منازل شهدا از جمله اقدامات کمیته خادمین شهدا خوزستان؛ شهرستان دزفول به شمار میرود.
از دیگر اقدامات میتوان به جمعآوری آمار کلیه مادران شهدایی که در قید حیات هستند و دیدار و سرکشی و اهدا هدیه به آنها در روز میلاد حضرت زهرا(س) روز مادر به نیابت از فرزند شهیدشان اشاره کرد. همچنین طرح خادمی مادران شهدا تحت عنوان فرزندان مادران شهدا، عزیزان خادم به صورت هفتگی به خانواده شهید سرکشی کرده و مادران و پدران شهدا که توان جسمی ندارند را امورات منزل آنها را انجام میدهند از تهیه نان تا موارد دیگر.
طرح ضیافت افطار با مادران شهدا که سفرههای افطار توسط خادمین تهیه و در ماه مبارک رمضان با مراجعه به منزل شهدا در کنار پدر و مادر شهدا سفرههای افطار را پهن کرده و در لحظات افطار از شهید یاد میکنند.
برنامه اصلی که نمایی قوی و ملموستر دارد، اعزام خادمین شهدا به مناطق عملیاتی اعم از جنوب، غرب و شمالغرب است که آبان ماه اعزام برادران خادم جهت اردوهای دانشآموزی و در اسفندماه اعزام خواهران و برادران به مناطق عملیاتی جنوب جهت راهیان نور ملی و در تیر و مردادماه نیز اعزام برادران خادم به مناطق عملیاتی غرب و شمالغرب است.
از دیگر اقدامات کمیته خادمین شهدا، بحث پژوهش در وصایای شهدا در خصوص نمازجمعه است که ستاد نمازجمعه از خادمان درخواست همکاری کرده و پس از انجام کار توسط خادمین و پیگیری وصایا نهایتاً کتابچهای از وصایای 49 شهید مذکور تهیه و تولید شده است. این کتابچه توسط ستاد ستاد نمازجمعه شهر دزفول و به همت کمیته خادمین شهدا تهیه و تولید شده است.
زینب رازدشت
انتهای پیام