کد خبر: 3778425
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۲

«دکتر کاظمی آشتیانی؛ فرزند صالح انقلاب»

گروه سیاسی ــ پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای به مناسبت سالگرد درگذشت سعید کاظمی آشتیانی، مؤسس پزوهشکده رویان جهاددانشگاهی، پرونده‌ای را به نام «دکتر کاظمی آشتیانی؛ فرزند صالح انقلاب» منتشر کرد.

به گزارش ایکنا؛ پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای به مناسبت سالگرد درگذشت سعید کاظمی آشتیانی، مؤسس پژوهشکده رویان و رئیس سابق جهاددانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی ایران، پرونده‌ای با نام «دکتر کاظمی آشتیانی؛ فرزند صالح انقلاب» را منتشر کرده که شامل سخنان رهبر معظم انقلاب درباره ایشان و نماهنگ و خاطره و ... است.  

پرونده «دکتر کاظمی آشتیانی؛ فرزند صالح انقلاب» را اینجا ببینید.

سعید کاظمی آشتیانی در اول فروردین 1340 در تهران متولد شد. وی با همکاری دو تن از همکارانش در سال ۱۳۶۱، جهاد گروه پزشکی را در دانشگاه علوم پزشکی ایران تأسیس کرد. این گروه در واقع هسته اولیه جهاددانشگاهی علوم پزشکی ایران بود که در سال ۱۳۶۵ شکل گرفت. کاظمی تا سال ۱۳۷۰ مسئولیت بخش طرح‌ها و تحقیقات آن را برعهده داشت. از سال ۱۳۷۱ همراه با تغییرات ساختار مدیریتی جهاددانشگاهی در سمت ریاست جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی ایران به فعالیت پرداخت که تا آخر عمرش ادامه داشت. در طی این منصب مراکز درمانی متعددی تأسیس و گروه‌های مختلف پژوهشی راه‌اندازی شد. پژوهشکده رویان جهاددانشگاهی از مهمترین مراکزی بود که در سال ۱۳۷۰ تأسیس شد؛ و با مدیریت وی به فعالیت پرداخت.

کاظمی آشتیانی هم‌زمان با مدیریت جهاددانشگاهی و پژوهشکده رویان در مقطع دکترا در رشته علوم تشریح با گرایش جنین‌شناسی در دانشگاه تربیت مدرس به تحصیلش ادامه داد و به سال ۱۳۷۶ درجه دکترایش را اخذ کرد.

کاظمی آشتیانی علاوه بر ریاست پژوهشکده رویان و جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی ایران، هم‌زمان حضوری پررنگ در فعالیت‌های علمی داشت. چاپ ده‌ها مقاله در مجلات علمی داخلی و بین‌المللی، انجام چندین طرح تحقیقاتی ملی، تدریس در دانشکده‌ها، نگارش کتاب، راه‌اندازی گروه‌های پژوهشی در شاخه‌های مختلف علوم پزشکی، برگزاری چند دوره جشنواره بین‌المللی رویان، داوری جشنواره‌های علمی و سردبیری مجله علمی پژوهشی یاخته از این جمله‌ است. از ویژگی‌های منحصربه‌فرد او توجه به امر کاربردی کردن دانش و فناوری در درمان بود.

وی سرانجام در ۱۴ دی ۱۳۸۴ در سن ۴۴ سالگی بر اثر سکته قلبی درگذشت.

انتهای پیام

 

دلشکسته
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۴/۰۱/۳۱ - ۱۸:۰۱
0
1
خدارحمتش کنه چقدر دلم سوخت از این که از دست دادیمش ضایعه دردناک به این نبودن ها میگن خدا حقش به گردن همه حلال کنه
captcha