الهام زایجانی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی دانشگاه هنر در گفتوگو با ایکنا؛ از برپایی مسابقه رویداد «دیبا» به عنوان یک رویداد فرهنگی ـ کارآفرینی منحصر به فرد و موفق در عرصه مد ولباس کشور خبر داد و گفت: جایزه 10 میلیونی دیبا این بار بعد از نمایشگاه مد و لباس فجر ثبت نام خود را آغاز و ورک شاپ و نشست تخصصی آن با برندهای کشور برگزار میشود.
وی در خصوص این طرح گفت: جهاد دانشگاهی دانشگاه هنر برای اولین بار این طرح را مطرح و اجرا کرده است. ما ابتدا یک فراخوان داده و در این فراخوان اعلام کردیم دانشجویانی که در طراحی پیشرفته هستند رزومه و نمونه آثار خود را برای ما ارسال کنند. بعد از داوری آثار، در یک نشست تخصصی طراحان و آثار برتر را به مسئولان برندهای مطرح در حوزه تولید لباس معرفی کردیم.
زایجانی افزود: در این نشست تخصصی مسئولان برندها، برند خود را معرفی و از طراحان جوان خواستند برای فصل بهار و تابستان لباس طراحی و ایده های نو ارائهدهند. در ادامه سه بازدید نیز از کارخانهها گذاشته شد و طراحان از نزدیک فروشگاههای برندهای و جنس و نحوه کار آنها را دیدند و پس از آن برای فصل بهار و تابستان این برندها لباس طراحی شد.
وی از برگزاری مسابقه در این بخش از طرح دیبا سخن گفت و اعلام کرد: پس از دریافت آثار طراحان جوان داوری صورت گرفت و با حضور مدیرعاملان برندها دانشجویانی که بهترین طرحها را ارائه کرده بودند انتخاب شده و به صورت پاره وقت(با توجه به اینکه دانشجو هستند و امکان حضور تمام وقت در کارخانه را ندارند) برای کار در کارخانهها انتخاب و از سوی مدیران عامل برندها دعوت به کار شدند. همین اکنون نیز این طراحان برتر شاغل شده و در حال کار هستند.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی دانشگاه هنر هدف از اجرای طرح دیبا را حضور یک یا چند طراح جوان ایرانی با طرح های ایرانی در کنار مدیرعامل یک برند ایرانی عنوان و اظهار کرد: با حضور طراحان در کارخانهها آنها به صورت عملی متوجه میشوند که چگونه یک طرح در پروسه عملی به تولید انبوه میرسد.
وی اعلام کرد: در پایان این دوره از طرح دیبا طرحهای تولید شده در کارخانه داوری و به برترین طرح جایزه 10 میلیون تومانی از طریق چهار برند حامی این طرح اهدا شد.
زایجانی در پایان گفت: این پروسه دوباره در حال اجرا است و بعد از پایان جشنواره مد و لباس فجر دومین دوره طرح دیبا آغاز خواهدشد.
انتهای پیام