کد خبر: 3787822
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۱
رئیس جامعةالمصطفی العالمیه:

هیچ دستاوردی از راه تسلیم و ذلت میسر نخواهد شد

گروه حوزه‌های علمیه – رئیس جامعةالمصطفی العالمیه گفت: تهی ساختن زندگی اجتماعی و روابط بین‌المللی از دین و مبانی ارزشی یکی از اصلی‌ترین شاخصه‌های تمدن مدرن غرب است.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام و المسلمین علی عباسی در آیین نکوداشت و جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی که در مجتمع معارف اسلامی جامعةالمصطفی برگزار شد، اظهار کرد: این چهل سالگی خاری در چشم دشمنان دیروز،‌ امروز و فردای نظام مقدس جمهوری اسلامی است؛ دشمنانی که با استقرار نظام اسلامی در ایران لحظه‌ای بر علیه آن دست از دسیسه و توطئه برنداشتند.
وی با بیان اینکه امروز نوع دشمنی‌ها مدرن و پیشرفته‌تر شده است، گفت: نزاع‌های قومی و قبلیه ای، بکارگیری فناوری‌های نوین به منظور بی هویت ساختن نسل جوان و خلق گروه‌های تکفیری و سلفی با هدف برادرکشی در امت اسلام نمونه‌ای از این دشمنی‌ها نسبت به انقلاب اسلامی ایران است.
رئیس جامعةالمصطفی افزود: امروز غرب به دنبال ارائه مدل دموکراسی و شیوه اداره حکومت‌های خود با رویکرد جدایی دین از همه ابعاد و شئونات زندگی فردی و اجتماعی بشر است.
عباسی بیان کرد: حامیان این تمدن به شدت به مبانی آن پایبند بوده و هیچ گفتمانی را که بتواند الگوی تمدنی دیگر همراه با پیشرفت علمی و معنوی ارائه نماید را برنمی‌تابند بطوریکه هجوم رسانه‌ای همه جانبه صاحبان زر و زور به انقلاب اسلامی با بهره‌برداری از تمام ابزارهایی که برای تنظیم افکار جامعه بشری متناسب با اهداف خود از آن بهره می‌برند، بیانگر این حقیقت است.
استاد حوزه علمیه مهم‌ترین هدف از طراحی و راه‌اندازی درگیری مذهبی و نزاع خونین میان مسلمانان در منطقه را مقابله با انقلاب اسلامی خواند و خاطرنشان کرد: طبق اعتراف وزیر امور خارجه سابق امریکا، مدت‌ها برای تحقق فتنه گروه‌های تکفیری در منطقه ما تلاش و رایزنی صورت گرفت و به گونه‌ای طراحی و سرمایه‌گذاری شد که این درگیری، تا سال‌ها منطقه را در خود فرو برد. امروز خداوند را شاکریم این فتنه نیز که مهم‌ترین هدف آن درگیر نمودن و اضمحلال جبهه مقاومت اسلامی در منطقه بود، با اقتدار انقلاب اسلامی به پایان خود نزدیک شده است.
رئیس جامعةالمصطفی العالمیه یکی از اتهامات پرتکرار علیه حکومت دینی را مخالفت و ناسازگاری آن با رشد و توسعه علمی خواند گفت: دائما تلاش می‌شود در ذهن و فکر جامعه و به ویژه نسل جدید این گونه القا شود که دین با علم و پیشرفت مخالف است و برای اثبات نیز آن به برخی شواهد تارخی استناد می‌شود هرچند این ادعا هیچ گاه در تاریخ تمدن اسلامی سابقه ندارد و این تمدن نشان داده که می‌توان همزمان در مسیر معنویت و پیشرفت علمی گام برداشت. تمدن اسلامی، یکی از معدود تمدن‌های تاثیرگذار و صاحب اندیشه در ده هزار سال گذشته است که آثار و فرآورده‌های علمی آن تاکنون باقی بوده و حتی در تمدن جدید غربی نیز مورد استفاده قرار گرفته است.
وی ادامه داد: تمدن مدرن غربی با مبانی و دیدگاه‌های خاص خود، در کنار نکات مثبتی که برای بشریت به همراه داشت، موجب رنج‌ها و سختی‌های فراوانی نیز گردید. برخلاف ادعای برخی نظریه پردازان غربی که تمدن جدید را پایان تاریخ خواندند، انقلاب اسلامی با ورق زدن صفحه تاریخ، داعیه دار تمدن جدیدی در حوزه حیات اجتماعی و معنوی بشر گردید.
رئیس المصطفی با تاکید بر این که ملت ایران با انقلاب اسلامی مسیر عزتمندی را انتخاب کرد، ادامه داد: چهل سال در طول تاریخ و با نگاه تاریخی، مدت طولانی به شمار نمی‌آید و تنها آغاز یک راه است؛ اما انقلاب اسلامی توانسته است در چهلمین سالگرد پیروزی خود، دستاوردهایی را ارائه نماید که نشان دهنده عزت بخش بودن این مسیر است. این سخن به معنی انکار مشکلات و سختی هایی که با آن مواجه ایم نیست، اما باید همواره به خاطر بیاوریم تمامی این دستاوردها از مسیر مجاهدت و تلاش حاصل شده، نه از مسیر تسلیم و ذلت در برابر قدرت‌های استکباری که ایران اسلامی را با هجمه‌ها و تبلیغات سوء احاطه کرده اند.
عباسی، افزایش چشمگیر واحدهای آموزش عالی، رشته‌های دانشگاهی و تعداد دانشجویان را از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی برشمرد و یادآور شد: در حالی که ادعا می‌شد اسلام با تحصیل زنان و رشد اجتماعی آنان مخالف است، هم اکنون 62 درصد تحصیلات دانشگاهی جمهوری اسلامی در اختیار بانوان قرار دارد. امروز در شرایطی جمهوری اسلامی به قطب پزشکی در منطقه مبدل شده است که پیش از انقلاب اسلامی، برای تامین پزشک عمومی، نیازمند استفاده از پزشکان کشورهای همسایه‌ها بودیم.
وی با اشاره به پیشرفت‌های کشور در زمینه‌های مختلف هوافضا، تکنولوژی‌های جدید، صنایع دفاعی و ... تاکید کرد: باید توجه داشت هیچ یک از این دستاوردها در مسیری سهل و هموار بدست نیامده است و امروز نیز همه ابزارهای رسانه‌ای غرب تلاش می‌نماید با برجسته نمودن ضعف و کاستی‌ها، پیشرفت‌ها و دستاوردهای کشور را پنهان نموده و این گونه القا نمایند که هیچ گفتمان و تمدن جدیدی خارج از تمدن غربی، نمی‌تواند به توفیقی دست یابد.
رئیس جامعةالمصطفی تصریح کرد: گفتمان انقلاب اسلامی را بر سه محور معنویت، عقلانیت و عدالت استوار می‌باشد و در این گفتمان روابط انسانی بر اساس اخلاق، ایمان، معنویت و عدالت شکل می‌گیرد و ایستادگی بر این اصول نیازمند مردان و زنانی است که سختی‌ها را به جان بخرند. پرورش چنین انسان هایی که جان و هستی خود را فدای این آرمان‌های بلند نمایند، از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی و موجب وحشت مخالفان آن است.
عباسی که در جمع مدیران، طلاب و میهمانان جامعةالمصطفی سخن می‌گفت،‌ امروز جهان تشنه ادبیات و آموزه‌های انقلاب اسلامی توصیف کرد و افزود: با گذشت چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی که با حوادث فراوان، دسیسه‌ها و فتنه‌های مختلف برای به حصر و نابودی کشیده شدن همراه بوده است، هر روز بر شکوه و قدرت و اثرگذاری انقلاب اسلامی افزوده گردید و امروز پس از گذشت این مسیر دشوار، انقلاب اسلامی درخشان تر از همیشه در عرصه گیتی نورافشانی می‌نماید.
وی بیان کرد: امروز جمهوری اسلامی از سوی مدعیانی به حمایت از تروریسم متهم می‌گردد که میزبان عاملان قتل هزاران نفر از شهدای ترور در ایران اسلامی هستند. جنایتکارانی که ضمن برخورداری از حمایت‌های همه جانبه، امروز به مزدوران دشمن در فضاهای مجازی و رسانه‌ای مبدل گشته اند.
عباسی فشار اقتصادی و تحریم را برگ دیگری از دشمنی‌ها علیه انقلاب اسلامی برشمرد و یادآور شد: ظرفیت بزرگ انقلاب اسلامی و پشتوانه فکری، معرفتی و مردمی آن موجب شده است ایران اسلامی ضمن ایستادگی در برابر این تحریم‌ها و فشارهای بی سابقه بین المللی، الگوی جدیدی از تمدن بشری را به سراسر جهان ارائه کند. در حالی که یکی از سران دولت امریکا چند ماه قبل در جمع منافقین کوردل وعده سرنگونی نظام اسلامی پیش از رسیدن به چهل سالگی را می‌داد، امروز شاهد برگزاری جشن چهل سالگی انقلاب، در اوج اقتدار نظام اسلامی هستیم.
انتهای پیام 

captcha