کد خبر: 3860185
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۱

انتقال تجربه فعالیت گروه‌های جهادی به سایر کشورها/ اجرای طرح در 10 کشور

گروه جامعه ــ در ششمین مراسم ملی شب خاطره جهادی از ترویج این سبک از محرومیت‌زدایی در سایر کشورها سخن به میان آمد و گفته شد که مشابه الگوهای جهادی سال گذشته در 10 کشور آسیایی و آفریقایی اجرا شد.

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ ششمین مراسم ملی شب خاطره جهادی یادبود حاج عبدالله والی، با هدف بازروایی خاطرات تلخ و شیرین جهادگران از خدمت‌رسانی در مناطق محروم روستایی، شب گذشته با خاطره‌گویی تعدادی از فعالان گروه‌های جهادی و در حالی که هیچ مسئولی سخنرانی نکرد و مسئولان حاضر فقط شنونده بودند برگزار شد.

در این مراسم غلامعلی حداد عادل، محمدباقر قالیباف، شهردار اسبق تهران، بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)، حمید والی، برادر عبدالله والی، بذرپاش و ... حضور داشتند. در ابتدا علیخانی، مسئول گروه جهادی امام موسی صدر، که فعالیت‌های این گروه جهادی به آموزش طرح گروه‌های جهادی به جهادگران غیرایرانی اختصاص دارد، با اشاره به اینکه این گروه در حوزه بین‌الملل فعالیت دارد و در تلاش برای انتقال تجربه فعالیت جهادی به سایر کشورها است، گفت: این گروه افرادی از 50 ملیت را در بر می‌گیرد و سال گذشته الگوی فعالیت گروه‌های جهادی در 10 کشور آفریقایی و آسیایی اجرا شد.

وی در ادامه به تعریف خاطره‌ای از یکی از داوطلبان پاکستانی پرداخت و گفت: به دلیل تقاضای زیاد مجبور هستیم به ملیت‌های مختلف سهمیه بدهیم. پس از بررسی درخواست‌ها باید بین سه نفر از داوطلبان پاکستانی یک نفر را انتخاب می‌کردیم، اما ویژگی یا برتری خاصی نداشتند که یکی را انتخاب کنیم. من به قیافه آنها نگاه کردم و احساس کردم یکی از آنها از آن بچه‌های شلوغی است که اردو را به هم می‌زند. به همین دلیل اسم او را خط زدم. فردایش او آمد و گفت حالا که من را نمی‌برید، قلکم را ببرید. قلکم را برای اردوهای جهادی پس‌انداز کرده‌ام.

لباسم را به فقرا، کتاب‌هایم را به کتابخانه و قلکم را به اردوهای جهادی بدهید

این خادم گروه‌های جهادی ادامه داد: از این همه اخلاص آن پسر شرمنده شدیم و تصمیم گرفتم سال بعد حتماً او را با خود ببریم. اما سال بعد یک ماه مانده به آغاز فعالیت گروه‌های جهادی او که محمدحسین مومن نام داشت به سوریه رفت و شهید شد و من مدام با خودم فکر می‌کردم این ما بودیم که لیاقت هم سفر شدن با یک شهید را نداشتیم. در وصیت‌نامه محمدحسین مومن نوشته شده بود: لباسم را به فقرا، کتاب‌هایم را به کتابخانه و قلکم را به اردوهای جهادی بدهید و همین شد که نام آن گروه جهادی شد، گروه جهادی شهید محمدحسین مومن.

تقدیر از خانواده شهید امیرمحمد اژدری در ادامه مراسم انجام شد. سپس خانم اسدی، مسئول گروه جهادی شهید احمدی روشن، به بیان خاطرات خود از حضور در مناطق سیل‌زده سوسنگرد پرداخت و گفت: در بسیاری از مناطق به محض ورود از ما مواد غذایی و وسایل اولیه زندگی می‌خواستند، اما وقتی وارد روستای شاکریه شدیم، روستایی که به راستی از آن غفلت شده بود، خانم‌ها دور ما جمع شدند و از ما چادر خواستند. ما هم به سرعت پویشی به راه انداختیم و در تهران و چند شهر دیگر چادرها دوخته و به منطقه ارسال شد.

پنج شنبه/ انتقال تجربه فعالیت گروه‌های جهادی به سایر کشورها/ اجرای طرح در 10 کشور

علی بهادری، دیگر خادم اردوهای جهادی که یکی از معاونان جوان قوه قضائیه است نیز از دوره‌های کنکور که برای محصلان مناطق محروم برگزار می‌شد و خاطرات شنیدنی و شیرینی که طی اردوهای جهادی کسب کرده بود، سخن گفت.

در ادامه از اولین فیلم سینمایی با موضوع اردوهای جهادی به کارگردانی رضا صادقی و با عنوان «آنجا» که در خصوص خدمات گروه‌های جهادی در چهارمحال و بختیاری است، رونمایی شد و در ادامه سیدحسام حسینی، عضو گروه جهادی فانوس جنوب که برای آموزش راه‌اندازی گروه‌های جهادی به کشور عراق سفر کرده بود نیز در فضای شاد مراسم از خاطرات بازگشت خود به کشور و توسلی که برای رفع مشکل دوستش برای بازگشت به ایران انجام داده بود، سخن گفت.

رونمایی از اولین کتاب‌های اردوهای جهادی ویژه کودکان

سپس با حضور تمامی کودکان حاضر در سالن از دو کتاب شعر جهادی با عنوان «ننه حلیمه» و «اوس یاسر» که در قالب داستان‌هایی از اردوهای جهادی روایت شده‌اند، رونمایی شد و به تمامی کودکان این دو کتاب هدیه داده شد.

و در پایان مراسم نیز از محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به دلیل فعالیت‌های جهادی وی در سیل و زلزله‌های اخیر تجلیل به عمل آمد. البته محمد مخبر در سالن حضور نداشت و نمایندگان وی یادبود مراسم را دریافت کردند.

عکس دسته جمعی حاضران نیز پایان‌بخش این مراسم بود.

گزارش تصویری را اینجا ببینید.

انتهای پیام
captcha