
به گزارش ایکنا؛ به نقل از مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، علی ذوعلم، رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی با اشاره به راهاندازی پویش «درس خانه» و محتواهای تولید شده، اظهار کرد: در حال حاضر دانشآموزان به دلیل شیوع ویروس کرونا، از حضور در کلاس درس و استفاده حضوری از معلمان محروم هستند، به همین منظور تلاشهایی در وزارت آموزش و پرورش انجام شد که بتوان با استفاده از فضای مجازی و همچنین خلاقیت و فعالیت معلمان، روند آموزشی پیدا کند.
وی افزود: در همین راستا در سایت رشد(شبکه ملی مدارس کشور) پویش درس خانه برای همکاران فرهنگی و معلمان پیشبینی شده تا درسی را که ارئه میدهند در اختیار دیگران قرار بگیرد.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی بیان کرد: در این پویش که اقدامی مشترک بین وزارت آموزش و پرورش و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است، دروس مجازی که معلمان با خلاقیت و نوآوری خودشان تولیدکننده آن هستند، مورد سنجش و ارزشیابی قرار میگیرد.
ذوعلم در ادامه اضافه کرد: در این پویش بهترین محتواها مورد ارزیابی قرار گرفته و انتخاب میشوند و از کسانی که این برنامه و محتوا را خلق کردهاند، تقدیر صورت میگیرد و محتوا در اختیار بقیه افراد قرار میگیرد تا آنها نیز از آن استفاده کنند.
وی با بیان اینکه باید از این شرایط ایجاد شده(بیماری کرونا و تعطیلی مدارس) بهعنوان یک فرصت استفاده کرد، گفت: باید بتوانیم با تلفیق رسانههای دیگر در کنار کتاب درسی به عنوان یک بسته تربیت و یادگیری که در اسناد تحولی وزارت آموزش و پرورش هم به آن تاکید شده است، استفاده کنیم.
ذوعلم در پایان تاکید کرد: مطابق اسناد بالادستی، محتوای آموزشی صرفاً از طریق کتاب نباید منتقل شود بلکه باید بتوانیم از معلمان به عنوان تولیدکنندگان محتوای آموزشی استفاده کنیم.
انتهای پیام