کد خبر: 3989045
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۸

دوره توانمند‌سازی و آموزش کنشگران حقوق بشر و شهروندی برگزار می‌شود

اندیشکده حقوق بشر و شهروندی دانشگاه امام صادق (ع) به منظور توانمند‌سازی و استعدادیابی علاقه‌مندان به مباحث حقوق بشر و شهروندی اقدام به برگزاری دوره‌ «توانمندسازی و آموزش کنشگران حقوق بشر و شهروندی» کرده است.

به گزارش ایکنا؛ اندیشکده حقوق بشر و شهروندی دانشگاه امام صادق (ع) با همکاری نمایندگی خراسان رضوی این اندیشکده، کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی، ستاد حقوق بشر قوه قضائیه، دانشگاه علامه طباطبایی و شهرداری مشهد، به منظور توانمندسازی و استعدادیابی علاقه‌مندان به مباحث حقوق بشر و شهروندی دوره‌ «توانمندسازی و آموزش کنشگران حقوق بشر و شهروندی» را با هدف ارائه یک الگوی جدید و خلاقانه برای دوره‌های علمی توانمندساز و ایجاد زمینه‌ها و بسترهای مناسب برای نقش‌آفرینی فراگیران برگزیده در سطوح علمی و عملی برگزار می‌کند.

این دوره نوین طی سه مرحله برگزار می‌شود که مرحله ابتدایی آن با تأکید بر ارائه آموزش‌های فشرده اولیه به مخاطبان در محورهای اصلی حقوق بشر و شهروندی، فراهم کردن محتوا و فرصت لازم جهت استعدادیابی و گزینش علاقه‌مندان و تقویت روحیه فعالیت تیمی و گروهی در تاریخ 13 مردادماه لغایت 4 شهریور به صورت مجازی با حضور اساتید مطرح کشوری برگزار خواهد شد.

همچنین، برگزیدگان این دوره توانمندساز حسب حیطه تخصصی خود، جهت جذب و نقش آفرینی به مراکز معتبر علمی و اجرایی معرفی خواهند شد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام با شماره ۰۹۳۰۳۸۰۶۲۱۷ تماس حاصل کرده و یا به شناسه hcright_keramat@ در پیام‌رسان‌های داخلی، تلگرام و اینستاگرام مراجعه کنند.

(خانم صبور ) «دوره توانمند‌سازی و آموزش کنشگران حقوق بشر و شهروندی» برگزار می‌شود

انتهای پیام
captcha